Зірка Школи Анна Трінчер: «Хочу довести Джамалу до перемоги»

Голос країни

Учасниця Голосу країни готова до запеклого «вокального бою».

Поділитися:

Цієї неділі, 25 березня, глядачі телеканалу 1+1 побачать другий випуск «вокальних боїв» проекту Голос країни-8, в рамках якого тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Переможцем з «батлу» вийде лише один артист, іншого вокаліста наставники зможуть «вкрасти».

Так, вже за декілька днів «у вокальному бої» зійдуться акторка серіалу Школа Анна Трінчер та учасниця популярного львівського гурту Mirami Софія Кіструга. На сцені пануватиме справжня жіноча конкуренція, адже кожна з дівчат готова заради перемоги не все.

«Я дуже хочу, щоб глядачі розрізняли: є акторка, яка грає Нату в серіалі Школа, а є співачка Анна Трінчер – сольна виконавиця у Голосі країни. Зізнаюсь, я хочу довести Джамалу до перемоги, тому буду боротися до останнього», – сказала акторка.

Ще одними учасниками «батлу» стануть підопічні Джамали відома співачка Ірина Федишин та 19-річна Вікторія Шостак з Одеси, які на головній вокальній сцені країни виконають ліричну пісню «Ти забув про мене» українського гурту Vivienne Mort. Як Вікторія буде протистояти відомій співачці, глядачі побачать вже за декілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин про «вокальні бої»: «Я співатиму з дуже сильним вокалістом»

Боротися за місце у команді Потапа будуть артист Голосу.Діти-2 Микита Трондін та вокалістка гурту KAMON!!! Аліса Космос. Свій виступ Микита присвятить мамі.

Тим часом, Андрій Рибарчук та Іван Воронов із команди Тіни кароль зійдуться у справжньому чоловічому «батлі». Чи знайдуть спільну мову 24-річний економіст та 35-річний байкер, дивіться цієї неділі.

Цікаво, що в рамках дев’ятого випуску Голосу країни зіркові тренери поділились, якою музикою захоплювались у 90-х:

 «Я слухала те, що і мої батьки: американського джазового музиканта Джорджа Дюка, соул-виконавця Стіві Уандера, а також Рахманінова»,  - сказала Джамала. Тим часом, Потап і Сергій Бабкін зізнались, що фанатіли від гурту «Браво».

Нагадаємо, що після етапу «вокальні бої» кількість вокалістів у командах зіркових тренерів зменшиться у два рази: переможцем з «батлу» може вийти лише один учасник. Також до підопічних наставників може приєднатися «вкрадений» учасник іншого тренера. У наступному етапі проекту («нокаути») вокалісти будуть боротися за право виступати у прямих ефірах Голосу країни.

Новини по темі