Зірка «Сватів» Анна Кошмал розповіла про зйомки останнього сезону серіалу та роботу за покликанням: ексклюзив у «Твоєму дні»

Акторка Анна Кошмал розповіла, як проходили зйомки останнього сезону серіалу «Свати». А також чому вона обрала акторську професію.

Поділитися:

Акторка Анна Кошмал ексклюзивно у шоу «Твій день» розповіла про улюблені моменти зі зйомок заключного сьомого сезону серіалу «Свати», а також зізналася, які серіали полюбляє переглядати сама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися новий сезон серіалу "Свати": нові серії на 1+1

20 грудня відбулася довгоочікувана прем’єра – новий сезон серіалу «Свати». Це сьомий і останній сезон серіалу про стосунки родин Будько та Ковальових. Про роботу над заключним сезоном улюбленого серіалу мільйонів акторка Анна Кошмал, яка зіграла роль Жені, розповідає:

«У роботі над цим сезоном чудовим було все: команда, режисери, сценарій. Це була така жадана прем’єра, на яку і ми, і глядачі чекали цілих 4 роки!»

Анна Кошмал Свати

Також акторка поділилася спогадами про найулюбленіші моменти зі зйомок «Сватів-7» — зізналася, що найбільше їй подобалося працювати над третьою серією і пояснила, чому:

«Це була чудова подорож у сонячну Грузію, в Тбілісі. Ми їхали важко працювати, але якось неочікувано для себе паралельно чудово відпочили».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Анна Кошмал розповіла про кумирів дитинства та що найбільше приносить радощів

Анна Кошмал розповідає, що дуже щаслива, адже має роботу за покликанням. Вона вважає, що людям, які обрали для себе професію до душі, надзвичайно поталанило в житті. Чому ж Анна зупинила свій вибір саме на акторському ремеслі? Артистка відповідає так:

«Я люблю все, що пов’язане з цією роботою. Я вважаю, що не так важливо, скільки робота приносить грошей чи займає особистого часу, якщо це дійсно справа життя. Важко виявити один аспект, який тримає мене в професії. Це моя природа, місія в житті».

Кошмал Свати

Серіал «Свати» дуже полюбився українським глядачам. А які ж серіали любить дивитися сама Анна Кошмал? Акторка розказує:

«Я дуже полюбляю дивитися серіали HBO. Останній, який мене вразив, – «Мейр з Істтауна» з Кейт Вінслет в головній ролі. Взагалі я люблю серіали, де максимум 10 серій, майже як і в останньому сезоні «Сватів». Коли режисер прийняв рішення випускати 9 серій, він так і сказав: «Будемо як Netflix».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал про "Свати-7": "Нам знадобилося чотири роки, щоб відзняти новий сезон"

Окрім роботи у телевізійних проєктах Анна Кошмал ще грає в антрепризах. Про цей аспект своєї творчості акторка розповідає:

«Я задіяна в 4-х чудових виставах. Антреприза побудована переважно на комедії і розрахована на людей, які хочуть відпочити від буденних справ. Я люблю творчу складову роботи в театрі, це зовсім інший аспект моєї професійної діяльності і розвитку як акторки».

Наразі Анна Кошмал відпочиває в колі сім’ї і зізнається, що повернеться до роботи вже у січні. У неї є правило – зустрічати Новий рік виключно з родиною, адже для акторки, так само, як і професійний розвиток, дуже важливий затишок рідного дому.

Нові серії серіалу "Свати-7" можна дивитися тільки в ефірі каналу 1+1: ексклюзивно у будні о 20:45. 

Дивіться останню серію улюбленого серіалу у четвер, 30 грудня, о 20:45 на 1+1. Насолодитися всіма серіями «Сватів-7» можна 31 грудня з 9:00 до 19:00 на 1+1.

ФОТО: Instagram/smorkovkina