Зірка світового кінематографа Даніель Ольбрихський знімається у новому серіалі «1+1»

 Даніель Ольбрихський знімається у новому серіалі «1+1»

Відомий польський актор знімається в 12-серійній пригодницькій драмі «Сувенір з Одеси», яку скоро покажуть на каналі «1+1».

Поділитися:

У серіалі Даніель грає головного героя – скрипаля Матвія – в зрілому віці. Актор зізнається, що перевтілитися в музиканта йому було нескладно: «Будучи дитиною, я грав кілька років на скрипці. Візьму інструмент – звичайно, не зіграю. Але правильно тримати скрипку в кадрі зможу без особливої ​​підготовки». Зйомки серіалу проходять в Одесі і Києві. Зокрема, за сюжетом дії розгорнуться в легендарному одеському готелі «Лондонська»: в іменному номері Марчелло Мастроянні знімали сцену за участю метра світового кінематографа. Знаменитий актор давно хотів побувати в Південній Пальмірі, про яку йому свого часу багато розповідав його друг Володимир Висоцький. 

Даніель Ольбрихський знімався у фільмах таких відомих режисерів як Клод Лелуш, Анджей Вайда. Українським глядачам він добре знайомий по картині «Вогнем і мечем» Єжи Гофмана.

За словами продюсерів, на знімальному майданчику «Сувеніра з Одеси» Даніель з перших хвилин підкорив всю команду.

«Даніель Ольбрихський – людина-легенда, відома як радянському, так і пострадянському поколінню. Нам дуже пощастило, що він з нами в цьому проекті. На образ головного героя – людини, що поєднує якості авантюриста і художника, неможливо було знайти більш переконливого і привабливого артиста», - коментує головний продюсер серіалів та фільмів каналу «1+1» Олена Васільєва.

Цікаво, що в серіалі каналу «1+1» глядачі також побачать багато популярних українських акторів, таких як Дмитро Суржиков, Станіслав Боклан, Дмитро Сова, Володимир Горянський, Георгій Делієв та інших.

Нагадаємо, «Сувенір з Одеси» – це історія кохання Лізи і Матвія, яка розгортається в Одесі в період революції 1917 року. Головним героям належить зустрітися з легендарними особистостями того часу – королем нальотчиків Михайлом Вінницьким, відомим як Мішка Япончик, отаманом Григорієм Котовським і генералом Олексієм Алмазовим. У спробах не просто вижити, а й зберегти гідність Ліза і Матвій приймають відчайдушні рішення і страждають від їх наслідків.

Серіал знімає команда «Sister's Production» за мотивами твору одеського письменника Валерія Смирнова.