Зірки 1+1 відвідали прем'єру мультфільму «Співай»

Зірки 1+1 відвідали прем'єру мультфільму «Співай»
1plus1.ua

Ведучі телеканалу 1+1 відвідали гала-прем’єру мультфільму від студії Universal Pictures.

Поділитися:

Ведучий «Голос.Діти-3» та «Голос країни-7» Юрій Горбунов відвідав велику гала-прем’єру «Співай» – новий мультфільм від студії Universal Pictures, яка виходить в український прокат 29 грудня.

Цього разу творці «Посіпак» вигадали сюжет про небачену пісенну битву талантів.

Головного героя мультика озвучив ведучий «Голос.Діти-3» та «Голос країни-7», актор Юрій Горбунов. Персонаж Юрія – коала Бастер, директор колись популярного театру, дуже хоче не допустити його закриття і прагне повернути закладу заслужену славу й визнання. Тож вирішує організувати у театрі велику пісенну битву талантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK і Горбунов влаштували вокальний конкурс серед тварин

Конкурсантами великого талант-шоу стануть і вічно зайнята сімейними клопотами свиня Розіта та її партнер Гюнтер, любитель азартних ігор, зарозуміле біле мишеня Майк, дикобразиха Еш, яка вибрала для себе панк-рок, юна слониха Міна, яка страшенно боїться сцени, і горила Джонні.

Незважаючи на те, що події розгортаються у тваринному світі, ви знайдете тут багато знайомого та схожого на наші пісенні битви на телебаченні – і процес відбору конкурсантів до шоу, і судді, і переживання героїв. Тут все як у людей. Обов’язково відвідайте кінотеатр – вам сподобається», – коментує ведучий Горбунов.

На прем’єру завітав також колега Юрія, ведучий «Сніданку з 1+1» Анатолій Анатоліч з доньками, а також учасники «Голос.Діти-3» – Андрій Бойко, Поліна Загной та учасниці групи Smile.

Разом з Юрієм Горбуновим ролі дублювали також тренер «Голос.Діти-3» MONATIK, вокаліст O.Torvald Женя Галич і співачка Аня Добриднєва.

В український прокат мультфільм виходить вже 29 грудня.