Зірки серед нас: Чим зацікавить новий сезон Голосу країни-9

Голос країни
Голос країни-9, дивитися вокальне шоу
1plus1.ua

Репортаж з презентації наймасштабнішого вокального шоу країни.

Поділитися:

Вчора в оновленому Київському планетарії телеканал 1+1 презентував новий дев'ятий сезон найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, прем’єра якого відбудеться цієї неділі, 20 січня, о 21:00.

Основний меседж Голосу країни-9, який хочуть донести творці шоу, це: «Зірки серед нас». Як ніколи влучно підкреслювала ці слова обрана локація. У Київському планетарії вчора сяяли не лише галактики, а й зіркові гості, які по-справжньому занурилися в сяйво зоряного неба, побачивши допрем’єрні кадри перших випусків у форматі 360 на одному з найбільших напівсферичних куполів Європи. 

У тренерських кріслах глядачі побачать цьогоріч двох нових наставників. Це MONATIK, який себе проявить як головний мотиватор вокального шоу. І світова зірка Dan Balan, чиї пісні співає Ріана. Dan Balan зізнався, що для нього участь у шоу - нелегкий виклик.

«Тренери-старожили» Потап і Тіна Кароль знову сидітимуть у червоних кріслах. Багатократна переможниця проекту Голос Тіна Кароль не збирається здавати свої позицій і понад усе бажає вкотре перемогти. Зіркові тренери MONATIK і Dan Balan вперше подивилися ефірний запис зі сліпих прослуховувань.

«Як ви помітили, я був дуже напружений, адже боявся пропустити найкращий голос. І Дуже хотів зібрати у себе круту команду.

Хочу сказати, що ми просто блискавично вдаряли по кнопках у дев'ятому сезоні, адже учасники цьогоріч дуже талановиті», - зізнався MONATIK.

На презентацію завітали учасники Шоу Танці з зірками, Актори серіалу Школа та зіркові тренери нового сезону Голос країни-9.

Цього вечора на сцені виступили зірки минулих сезонів Віра Кекелія, Роман Duda, TAYANA, LAUD, ALEKSEEV, Христина Соловій. Усі учасники дякували проекту, за те, що дав їм такий хороший старт у кар’єрі. 

На фото: стоп-кадр з виступу учасниці шоу Голос країни Христини Соловій

 «Голос країни для мене є особливим проектом. Саме звідси розпочався мій кар’єрний шлях. Голос відкрив мені двері на велику сцену, тому я бажаю всім вокалістам нового сезону сміливо пройти цей шлях до кінця», - сказала учасниця Голосу країни TAYANA.

Роман та Віра вважають, що вокальне шоу подарувало їм найбільше – кохання. Адже пара познайомилась саме під час прослуховувань Голосу.  

Ведучий презентації Артем Гагарін увесь вечір жартував, створюючи легку невимушену атмосферу та гарний настрій.

На фото: Артем Гагарін

В рамках гучного світського заходу команда Голосу Країни-9  розповіла про зміни у новому сезоні, серед яких нові правила. Одне з них – це повернення розворотів крісел до учасників, які не пройшли далі. Креативний продюсер Голосу країни Володимир Завадюк розкрив ще деякі подробиці особистих стосунків суддей проекту:

«Між сліпими прослуховуваннями у тренерів зав’яжуться цікаві стосунки.

Глядачі помітять протистояння двох титанів Потапа і Дана Балана. А також неприхований флірт Дана з Тіною Кароль.

На фото: креативний продюсер шоу Голос Країни Володимир Завадюк

Цікаво, що гості презентації першими змогли почути спів учасників першого ефіру Голос країни-9, гуцулки Марини Фіжделюк та неординарного Андрія Хайата. Але чи зможуть талановиті вокалісти  розвернути червоні крісла зіркових тренерів, запрошені та глядачі телеканалу 1+1 дізнаються вже цієї неділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки Голосу країни візьмуть участь у нацвідборі на Євробачення

Перший випуск дев’ятого сезону Голосу країни телеглядачі каналу 1+1 зможуть побачити вже 20 січня о 21:00.

Новини по темі