Зірки серіалу Дві матері розповіли про ставлення до сурогатного материнства

Незабаром 1+1 відбудеться прем’єра нової україномовної мелодрами.

Поділитися:

На глядачів 1+1 чекає прем’єра нового українського серіалу «» про запеклу боротьбу жінок за власне щастя. Виконавиці головних ролей, українські акторки Ольга Атанасова та Зоряна Марченко, у стрічці зіграли суперниць Марту та Зою, життя яких доля зв’язує у химерний вузол. Зоя прагне помститись Марті за втрату брата, який був єдиною підтримкою для обох дівчат. І коли рани минулого ніби загоїлись, нова драма розгортається навколо дитини, яку народила Зоя, а виховала Марта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Дві матері Ольга Атанасова розповіла, як ставиться до сурогатного материнства

Зірки серіалу, які втілили на екрані багатогранні характери двох матерів, розповіли про глибокі драми, що переживають їх героїні протягом 24 серій стрічки, а також власне ставлення до сурогатного материнства. Так, акторка Ольга Атанасова вважає, що її серіальна героїня має надзвичайні душевні сили, адже гідно переживає втрату коханого та дитини:

«Історія моєї героїні – це неймовірна драма, тому протягом всієї стрічки я маю бути як оголений нерв. Життєві події, які трапляються на її шляху, зробили Марту дуже чутливою. Але при цьому вона тримає у собі біль, який пережила у юності із втратою коханого і дитини. Глядачі із перших серій поринуть у минуле Марти, щоб зрозуміти, що саме сталося 12 років тому. Після всього, що вона пережила, доля знову створює перешкоди на шляху – жінці доведеться жити з тим, що її дитину виносить сурогатна мама, яка потім використає сина для помсти за минуле».

Зоряна Марченко, яка зіграла суперницю Марти Зою, зізналась, що вона щиро співпереживає своїй героїні. Акторка сподівається, що глядачі також зрозуміють її почуття:

«Моя Зоя – антагоністка Марти. Сподіваюся, глядачі також будуть співчувати їй, адже дівчина виросла у дуже складних умовах, важко працюючи, щоб забезпечити родину. Але останньою краплею, яка все ж змусила її піти на складний для будь-якої жінки крок, сурогатне материнство, стала смерть брата та жага помсти заможному світу.  Я теж мама, тому мені було особливо складно грати сцену, коли в Зої забирали дитину».

Окрім того, акторка розповіла про власне ставлення до сурогатного материнства.

«Вважаю великим прогресом, що в українському кіно підіймають такі актуальні теми, як сурогатне материнство. Це гарний спосіб для пар, які не можуть мати власних дітей, дати родинне тепло та турботу малюку. Але дуже важливо, щоб під час всього процесу родину супроводжували юристи та психологи, які будуть піклуватися про усі задіяні сторони», - поділилася враженнями акторка Зоряна Марченко.

Нагадаємо, у стрічці «Дві матері» зіграють популярні українські та білоруські актори Ольга Сумська, Ірма Вітовська, Зоряна Марченко, Ольга Атанасова, Віталіна Біблів, Микола Боклан, Михайло Пшеничний та Кирило Дицевич.  Виробництвом стрічки займається «1+1 Продакшн», продюсери – Дарина Жукова, Олена Єремєєва та Вікторія Баранова. Головний режисер та креативний продюсер – Євген Баранов, оператор-постановник- Віталій Запорожченко.

Прем’єра стрічки відбудеться у жовтні на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор серіалу Дві матері похизувався чудовою спортивною формою