Зірки серіалу Школа показали, якими були на випускному (фото)

Школа

Яскрава добірка святкових фото.

Поділитися:

Вже зовсім скоро глядачі 1+1 побачать продовження другого сезону серіалу Школа. Випускний. Улюблені герої у нових серіях матимуть урочисту та важливу для всіх школярів подію – випускний.  Ми підготували добірку світлин, на яких актори популярного серіалу показали, якими вони були на своїх реальних випускиних балах.

Анна Трінчер випускницею була торік. Для важливої урочистої події обрала приталену смарагдову сукню з блискітками. 

Фото: annatrincher_official

Богдан Осадчук був випускником школи 2016-го року. 

Цьому випускному потрібен герой, – підписав світлину зі свого випускного Богдан .

Єлизавета Василенко закінчила школу 2015 року. Червона коротка сукня, легкі локони та яскрава усмішка зробили дівчину зіркою свята. Наразі Ліза працює моделлю та є популярною блогеркою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Осадчук поговорив із психологом про стосунки в родині

Олександр Петренко відсвяткував свій випускний 2012 року. Для події майбутній актор обрав сірий костюм, білу сорочку та стильну краватку. Після школи хлопець вступив до Національного університету культури і мистецтв та вчиться на телеведучого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новенька у Школі: У Лоли з'явиться конкурентка

Ірина Кудашова була випускницею 2017 року і вдягла на свій бал довгу червону сукню. Користувачі у коменнтарях писали дівчині, що вона схожа на справжню принцесу. 

Фото: @irinaa_kudashova

Олег Виговський закінчив школу не так давно – 2017 року. На випуск хлопець прийшов у синьому костюмі, білій сорочці, доповнивши їх червоною краваткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими зірки 1+1 були на шкільному випускному

Новини по темі