Зірки шоубізу й професійні коміки зійдуться в гумористичному батлі

Новорічний випуск Ліги Сміху: що чекає на глядачів

Дізнайтеся, що чекає на глядачів у спеціальному новорічному випуску Ліги Сміху.

Поділитися:

28 грудня о 20:15 1+1 покаже спецвипуск Ліги Сміху від студії Квартал 95, в якому команда зірок шоу-бізнесу поміряється почуттям гумору з професійними коміками. Головна тема гри — новорічний хаос.

Учасниками команди Шоубізнесу стануть Оля Полякова, Надя Дорофєєва, Влад Яма, Стас Боклан та зірки Жіночого Кварталу. Збірну Коміків представлять Женя Кошовий, Олена Кравець, Юрій Ткач, Ігор Ласточкін та кращі гумористи Ліги Сміху.

Просто на сцені Ліги Сміху Володимир Зеленський приготує салат Олів’є, який і стане «кубком» команди-переможця. Але їстимуть його всі учасники спецвипуску.

Оцінювати гумористичні виступи будуть зіркові судді: Володимир Остапчук, Наталя Могилевська, Сергій Сивохо, Потап, Гарік Бірча, Катерина Кухар, Андрій Бєдняков.

Стас Боклан неочікувано зрозуміє, що він — «джинсовий» король, а потім ще й вирішить зробити татуювання з портретами Олі Полякової і Наді Дорофєєвої. Також команда Шоубізнесу покаже чергу в супермаркеті за останньою банкою ікри до новорічного столу. Родзинкою команди зірок стане дует, на який чекали всі — разом заспівають Оля Полякова і Надя Дорофєєва.

Збірна Коміків розіграє ведучого Інспектор. Міста на 1+1 Володимира Остапчука й виконає пісню про експрес Київ–Бориспіль. Олена Кравець стане вчителькою математики, в яку закохається один із учнів. Юрій Ткач, Ігор Ласточкін та Женя Кошовий опиняться на морозі в домашніх халатах, а від холодної смерті їх зможуть врятувати тільки чари Діда Мороза.

Дізнайтеся більше з відео: 

Чиєю перемогою завершиться батл між зірками й коміками, дивіться сьогодні о 20:15 у проекті Ліга Сміху на 1+1.