Зіркові тренери Голосу. Діти розповіли, як будуть вести свої команди до перемоги

Не пропусти найдраматичніші вокальні бої!

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться найдраматичніший етап шоу Голос. Діти - «Бої». На телеглядачів чекають популярні хіти у виконанні юних вокалістів, а тренерів - дуже непростий вибір, адже з дванадцяти учасників у кожній команді в наступний етап пройдуть лише четверо.

Зіркові наставники вже провели десятки годин репетицій зі своїми учасниками і розробили стратегію, згідно з якою планують здобути перемогу в шоу. Тренери розповіли, як формували вокальні трійки, обирали репертуар і як будуть робити складний вибір.

«Моя стратегія полягає у виборі пісень і аранжування. Мені здається, з дітьми більше можливості експериментувати. У «Голос країни» учасники приходили з певним багажем, з артистичним стажем. Діти ж вірять твоєму слову, баченню. Це дуже цінно. У цей момент ти розумієш, що можеш створювати нового артиста, робити музику, яка його розкриє», - розповіла молода мама Джамала.

Надя Дорофєєва та Позитив розповіли, як проходила підготовка до етапу «Бої». «Кілька разів у нас виникали суперечки з приводу вибору пісень, адже і у мене, і у Позитива є своє музичне бачення. Ось чому подвійне крісло - це і подарунок, і великі труднощі. Буває непросто, але ми знаходимо компроміси», - ділиться співачка. А Позитив додав, що це все дуже складні процеси, але вони з Надею націлені показати і розкрити кожного юного артиста: правильно розподілити голоси і характери, щоб один не затьмарив іншого.

Дзідзьо поділився, що вокальні трійки на етап «Бої» він визначив дуже легко: «У мене в команді є три «кнопочки», які співають народні пісні, є три дівчинки «запальнички», три хлопця, які музично пасують один одному та учасники, які розіграють на сцені справжній вокальний спектакль. Моя четвірка тріо дуже легко та вдало склалась. Я переймаюся, як буду робити вибір, але для себе я вирішив, що підтримаю найсильнішого, й того, хто вміє ділитися емоціями із глядачем».

Цієї неділі на сцену Голос. Діти готується вийти рекордсменка за переглядами в YouTube - Варя Кошова, яка хоче довести самій собі, що здатна пройти далі етапу «Бої». За право залишитися в шоу буде боротися вокаліст з Грузії з неймовірним голосом і великим серцем - Олександр Зазарашвілі, який умовив батьків усиновити сусідських дітей, чия сім'я загинула в аварії. Вийде на сцену і юний Елвіс Преслі - Яросолав Карпук, донька барабанщика Єсенія Селезньова, Ярослав Рогальський, який з п'ятого разу пройшов на сліпі прослуховування і розгорнув тренерські крісла та інші юні таланти.

Телеглядачі з нетерпінням чекають не тільки на виступи тріо, а й на нові наряди зірок. Тренери з любов'ю ставляться до своїх учасників, що знайшло відображення в образі Дзідзьо. Артист з'явиться в костюмі з великим палаючим серцем, яке буде чуйно реагувати на виступи юних артистів. Образ Джамали стане більш розкутим, яскравим, з поєднанням елементів з різних стилів. Здається, наряд співачки відображає сміливі музичні композиції і незвичайні аранжування, які вона обрала для вокалістів зі своєї команди. Для етапу «Бої» співачка обрала джинси, які чудово поєднуються з яскравою блузкою з об'ємними рукавами і босоніжки на високих підборах. Позитив з’явиться в стриманому образі в сірій кольоровій гамі, а наряд Наді Дорофєєвої, здається, відображає цілу бурю емоцій, яку відчуває співачка на цьому етапі: смілива блузка на одне плече і спідниця, виткана з десятків різних клаптиків, доповнює образ широкий шкіряний ремінь.

Хто з юних вокалістів пройде далі в проект, телеглядачі каналу 1+1 дізнаються вже цієї неділі о 21:00. Крім того, стане відомо, через що Надя Дорофєєва не зможе стримати сльози, з ким заспіває Джамала, і кому Дзідзьо запропонує записати спільну пісню.

Нагадуємо, що за правилами проекту, після сліпих прослуховувань в команді у кожного з тренерів по 12 учасників. На етапі «Бої» зіркові тренера ставлять учасників своїх команд у трійки для виконання спільної пісні. Після виступу далі проходить тільки один учасник з трійки. В результаті відбору у кожного з тренерів у команді залишається по 4 вокаліста. На етапі «Пісня за життя» четверо юних вокалістів з кожної команди виконують сольні композиції. Зірковий наставник повинен обрати двох найсильніших учасників, які і проходять у прямий ефір.

Дізнавайтесь першими всі новини проекту на нашій сторінці в Instagram

Читай більше новин проекту Голос. Діти: 

1. «Я приходила додому і плакала», – Надя Дорофєєва про Голос. Діти

2. До команди Дзідзьо потрапила 8-річна фея з особливим вокалом

3. Джамала запросила до своєї команди дівчину, від якої фанатіє Тіна Кароль