Зіркові тренери Ліги сміху вперше розповіли про свої нові команди

 Зіркові тренери Ліги сміху вперше розповіли про свої нові команди
1plus1.ua

Не пропустіть вечір гумору сьогодні.

Поділитися:

Вже цієї п'ятниці о 20:35 на каналі 1+1 відбудеться перша гра п'ятого сезону проекту Ліга сміху. На сцені разом зі своїми новими командами з'являться шість постійних тренерів і один тренер-джокер. Отже, сьогодні глядачі побачать команди: «Відпочиваємо разом» (Стас Боклан), «Наш формат» (Юрій Ткач), «Як по маслу» (Оля Полякова), Збірна Кременчука (Євген Кошовий), «Я так і знала» (Гарік Бірча), «Дикий молодняк» (Сергій Сивохо). А ось із ким вийде на сцену команда «Дніпро» - велика інтрига. Темою ж гри стане традиційне «Знайомство з тренером».

Стас Боклан: «Відпочиваємо разом» і «Ветерани космічних військ»

«Для мене в цьому сезоні нового нічого немає, в тому плані, що я знав ці команди і раніше, просто не працював з ними. Але вже попрацював і можу сказати, що не помилився з вибором. Обидві команди я вже запросив до себе в театр. Поки змогли прийти лише «Ветерани космічних військ». Навіщо я це зробив? Щоб вони могли познайомитися з тим, чим займається взагалі їх тренер. Я їх проводив за куліси, а ще ми навіть трохи порепетирували у мене в гримерці ».

Оля Полякова: «Як по маслу» і «Пішло-поїхало»

«З командою «Як по маслу» у нас дійсно проходили репетиції, як по маслу. Красиві, східні, енергійні, а головне дорослі учасники. Коротше, пощастило мені з ними, я так вважаю. У хлопців - класичний гумор, за яким я скучила. Що стосується «Пішло-поїхало», у нас взагалі розкішний тандем. Готуйтеся, ми будемо жартувати на будь-які теми, у тому числі і сексуальні».

Сергій Сивохо: «Таа-та-та-та» і «Дикий молодняк»

«Зі своїми командами я зустрічався на їхніх орендованих квартирах. Найчастіше я їм привозив їжу, тому вони мені щоразу раз дуже раділи. Найбільше мене порадувало, що обидві мої команди живуть в одному під'їзді. «Дикий молодняк» вразив мене тим, що, незважаючи на юний вік, вони самі собі пишуть жарти, а в команді «Тааа-та-та-та» мені подобається те, що це кожен раз сюрприз. Глядач ніколи не буде знати, що хлопці влаштують на сцені».

Гарік Бірча: «Я так і знала» і «30+»

«Знайомство з моїми командами пройшло чудово. Дівчата з Ізраїлю виявилися в житті дуже харизматичними і відповідальними. Що з мамою, що з дочкою, ми швидко знайшли спільну мову. А з командою «30+» ми і зовсім відразу перейшли на «ти», адже ми ж однолітки. Хлопці мене підключили навіть до роботи над сценарієм, хоча самі - відмінні автори. Головна моя мета - це не нашкодити своїм командам і не зіпсувати їхній стиль. Сам реалізовуватися за рахунок них я не маю наміру».

Євген Кошовий: «Мультивірмени» і Збірна Кременчука

«Зі збірною Кременчука я вже виступав одного разу, на Літньому кубку в Одесі. А вірмен я знову вибрав тому, що подобається мені ця нація. І мій друг Міка тут ні до чого. Просто вони дарують відмінні подарунки. Уже на першій репетиції хлопці презентували мені спортивний костюм. А якщо серйозно, в кожній грі з кожною командою ми будемо дивувати глядачів».

Юрій Ткач «Моя провінція» та «Наш формат»

«Обидві мої команди україномовні, і я дуже цьому радий! Команду з Вінницької області «Моя провінція» я вибрав через яскраву дівчину в її складі, а другу - тому що вона була, напевно, найдосвідченіша серед всіх на фестивалі. Хлопці пройшли вже 7 регіональних Ліг. Мені здається, у нас із командами вийде успішна колаборація: вони мене розкриють з нового боку, а я - їх».