UA RU

Зірковий рецепт: Енергетичний суп «Рамен» від Олексія Душки

Суп «Рамен» - це одна з найпопулярніших страв у Японії.

На своїй сторінці в Інстаграм ведучий програми Їмо за сто Олексій Душка поділився рецептом енергетичного японського бульйону «Рамен». Такий суп точно буде до вподоби і дорослим, і дітям. 

Пропонуємо покроковий рецепт ситної страви від зіркового ведучого.

Крок №1. Маринуємо яйця

Вода - 300 мл

Соєвий соус - 50 мл

Цукор - 100 г

Оцет - 50 мл

Зелений чай - дрібка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Півень у вині від Олексія Душки

Яйця - 5 шт.

Наливаємо в окріп соєвий соус, оцет, додаємо цукор и зелений чай. Кладемо відварені та почищені яйця у маринад на 3-4 години.

Крок №2. Готуємо бульйон

Курятина - 4 стегенця

Цибуля - 2 шт.

Часник - 1 голівка

Імбир - 50 г

Гриби - 10 г

Фенхель сухий - 0,5 ч. л.

Гвоздика - 2-3 шт.

Бадьян - 1 шт.

Масло - 60 г

Цукор - 1 ч. л.

Відварюємо часник, цибулю, сухі гриби, імбир та спеції у воді. Додаємо підсмажені курячі стегенця. Готуємо 2-3 години та проціджуємо бульйон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: страва вікінгів Plokfiskur від Олексія Душки

Крок №3 Відварюємо локшину

Локшина - 400 г

Масло - 30 г

Вода

Сіль

Варимо локшину 5 хвилин. Зливаємо воду та викладаємо локшину на дно тарілок. Посипаємо подрібненим м'ясом та зеленню, заливаємо бульйоном, викладаємо розрізане яйце та гриби.

Смачного!

Новини по темі
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю