Турецька «Роксолана» вперше після розриву з коханим дала інтерв’ю співачці Златі Огнєвич (фото)

Цього тижня телепроект «Світське життя» традиційно готує для своїх глядачів репортаж з ювілейного Каннського фестивалю

Поділитися:

Ювілейний 70-ий Каннський кінофестиваль в розпалі! Зірковим репортером програми на Лазуровому узбережжі Франції стала Злата Огнєвіч. У Канні співачка уперше приміряла на себе роль світського хронікера й разом зі знімальною групою «Світського життя» потрапила на найгучніші вечірки й прем"єри фестивалю.

Перший досвід інтерв"ю в ролі журналістки у Злати стався з «відчайдушною домогосподаркою» Євою Лонгорією. Прихильники програми «Світське життя» в Інстаграмі, побачивши фото Злати з Євою, відмічають надзвичайну схожість зірок одна з одною.

«Бойове хрещення» в інтерв"ю з голівудською зіркою українська співачка пройшла з легкістю, і вже наступного вечора на гучній вечірці ювелірного бренду відпрацьовувала нові навички з Антоніо Бандеросом. З красенем-актором співачка одразу знайшла спільну мову, і навіть заспівала йому пісню з легендарного фільму «Королі мамбо», в якому юний Бандерас отримав свою першу англомовну роль.

Не уникла запитань Злати Огнєвіч й зірка серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі, яка стала шалено популярна після виконання ролі Роксолани. Каннський кінофестиваль - мало не перший захід, який акторка відвідала після тривалого мовчання, народження доньки та скандального розриву з нареченим. Тому не пропустіть ексклюзивне інтерв'ю з нею у «Світському житті».

До свого нового амплуа Злата Огнєвіч підійшла дуже серйозно: протягом кількох тижнів перед кінофествиалем посиленно відшліфовувала англійську вимову та готувала чималеньку валізу з сукнями, в яких буде сяяти на червоних хідниках. Зусилля не пройшли даремно: зіркова репортерка «Світського життя» сама виглядала наче голлівудська зірка.

Ексклюзив "Світського життя" зі Златою Огнєвіч про Каннський кінофестиваль дивіться в ефірі вже цієї суботи, 27 травня, о 23-10, на 1+1.