Знімальна група "Міняю жінку" побувала у найвіддаленіших куточках планети

Міняю жінку
09:30
Будні
Знімальна група "Міняю жінку" побувала у найвіддаленіших куточках планети

Уже 3 вересня о 22:00 на телеканалі "1+1" стартує десятий міжнародний сезон шоу "Міняю жінку"

Поділитися:

Уже сьогодні, 3 вересня о 22:00, на телеканалі "1+1" стартує десятий міжнародний сезон шоу "Міняю жінку". В одному з перших випусків покажуть обмін Тавричанка-Індія, який поставить питання: жінка має жити для себе чи для родини?

Про роботу над новим сезоном і труднощі співпраці з іноземними героями нашому сайту розповіла головний редактор "Міняю жінку" Олена Кричковська

- Олено, чому у десятому сезоні ви вирішили знімати лише міжнародні обміни?

- Ми хочемо продемонструвати українцям, як живуть люди в різних країнах, що світ не настільки глобалізований, як ми думаємо. Ми стараємося знаходити родини в країнах, які ще зберегли свою самобутність, намагаємося залучати соціальні верстви, спосіб та стиль життя яких унікальний. Тому що середній клас, у принципі, всюди живе однаково. У них однакові пральні машини, однакові автомобілі, однакові роботи... Тож ми прагнемо давати в ефір контрастні обміни, намагаємося показувати представників незвичних професій, побут яких і світогляд яких кардинально відрізняється від українського.

- А хто за професіями учасники обміну Тавричанка-Індія?

- В Індії у нас дуже активна і дуже працьовита бізнес-леді: директор салону краси. Вона жінка, яка зробила себе сама і живе для себе.

У Тавричанці на Херсонщині у нас класична сільська родина. Втім, звичайною її не назвеш, тому що у батьків аж десятеро дітлахів! Троє своїх і семеро (!) прийомних. Звичайно, жінка не працює – адже чого лишень варто нагодувати таку дружну компанію?!

Секретів відкривати не буду, але ви можете уявити, наскільки яскравий і контрастний цей обмін. Втім, програма неймовірно позитивна. Обидві наші героїні знайшли, чому повчитися одна в одної.

- Які ще країни цього сезону покажете глядачам?

- Ми їздили до країни, про яку всі знаємо дуже мало, - Монголії. А ще у нас буде в ефірі Кенія, Шрі-Ланка, Камбоджа, Таїланд, Мексика, Італія, Іспанія та Грузія. Знімальна група побувала у справді найвіддаленіших куточках планети.

- Які труднощі  ви долаєте під час роботи з героями-іноземцями?

- Як мінімум, враховуємо ментальність героїв і долаємо мовний бар'єр. Уявіть, як складно у нас знайти перекладача з монгольської ? Він єдиний на всю Україну і нам його якимось дивом вдалося відшукати. А з кхмерської – камбоджійської мови, яка має 26 діалектів, в Україні всього троє… А взагалі зйомки міжнародного сезону потребують серйозної підготовки, але ми їй завжди раді.  Ми дуже чекали на цей сезон і щиро тішимося, зробили його навіть у такий непростий час.

Дивіться шоу "Міняю жінку" щочетверга з 3 вересня о 22:00 на "1+1".

Новини по темі