Зворушливий дует із Кароль та сюрприз від MONATIKa: 4 історії, які надихнуть повірити в диво

Зворушливий дует із Кароль та сюрприз від MONATIKa: 4 історії, які надихнуть повірити в диво | 1+1

Неймовірні мрії дітей, які стали реальністю.

Поділитися:

Наближається казковий різдвяний період. Вітрини кав'ярень і магазинів починають сяяти різнокольоровими вогниками, а на головних площах пахне пряниками і корицею. В цей час і дітям, і дорослим, особливо хочеться вірити в диво та казку. Адже Різдво — це час мрій і виконання найзаповітніших бажань.

Напередодні «Різдвяної історії з Тіною Кароль» на величезній сцені «Палацу спорту» українські артисти втілять в життя мрії маленьких героїв найдобрішого благодійного проекту «Здійсни мрію». До виконання бажань прямо на сцені долучаться популярні артисти — MONATIK, Время и стекло, The HardkissДзідзьоKAZKAБеz ОбмеженьОлег Скрипка та ВВMichelle AndradeKHAYAT, які в цей вечір співатимуть колядки. Уже багато років «Здійсни мрію» дарує чудо діткам, які долають важкі недуги й складні життєві обставини. 

Для деяких артистів це буде не перший досвід участі в зворушливому проекті. Тіна Кароль, Время и стекло, The Hardkiss та MONATIK вже втілили у життя багато дитячих мрій і подарували їм віру в справжнє диво. Тож ми зібрали історії, які надихають мріяти ще сміливіше.

Дует з Тіною Кароль

Саме Тіна Кароль стала першою чарівницею, яка підтримала благодійний проект. Більше ніж три років тому артистка втілила в життя мрію 13-річної Ізабелли. А нещодавно здійснила бажання маленького Данила. Хлопчик написав в «Здійсни мрію» своє найпотаємніше бажання — побачити улюблену співачку Тіну Кароль. Хоча йому всього 8 років, всі рідні й близькі знають, що насправді Даня — сміливий хлопчик-герой. У свій юний вік дитина боролася з онкохворобою і лікувалася в Італії. Перебуваючи довгий час далеко від дому та рідних, Даня постійно наспівував пісню Тіни Кароль «Україна — це ти» й мріяв, що зможе почути її наживо.

Тож «Здійсни мрію» вирішили зробити справжній сюрприз для Дані та запросили його на прямий ефір «Голосу країни», де Тіна Кароль була зірковим тренером. При цьому ні Даня, ні Тіна до останнього моменту навіть не здогадувалися про те, що готувала вся команда проекту.

Коли особливий гість прибув до зали, Тіна спустилася до маленького хлопчика зі сцени, взяла його за руку і запропонувала заспівати разом із нею його улюблену пісню.

Під оплески новостворений дует Дані та Тіни чуттєво заспівали з усіма глядачами. Довгоочікувана зустріч зворушила до сліз не лише дитину та його фею Тіну Кароль, а й мільйони українців, які дивилися шоу в прямому ефірі.

Приємні емоції та захоплення дитини від втіленні мрії не залишать байдужого нікого. Дивись відео просто зараз:

Сюрприз від MONATIKа

Чудо обирає сильних духом. Кожен день 16-річна Анна Шевченко долає сотні перешкод, про існування яких більшість навіть не здогадується. Професійна спортсменка пересувається на інвалідному візку. При цьому Аня підкорила стихію води і стала кандидатом у майстри спорту з плавання. Дитина в свій юний вік завоювала 40 медалей. Наступною мрією для сміливої ​​дівчинки стало — небо.

«Я хочу відчути ті емоції, які отримує птах, літаючи високо над хмарами. Я хочу зануритися в ту неймовірну атмосферу неба. І побачити наше гарне місто Київ, яким бачать його птахи», — написала дівчинка проекту «Здійсни мрію». А ще дівчинка поділилася, що дуже хоче познайомитися з кумиром, який її мотивує та надихає — MONATIKом.

Аня вразила кожного силою свого духу і життєвим оптимізмом, попри всі проблеми. І незвичайна мрія дівчинки політати на повітряній кулі — втілилася в життя. Але на цьому сюрпризи не закінчилися. На землі до друзів, які чекали Аню, під'їхала машина, з якої вийшов улюблений співак дівчинки MONATIK. Музикант привіз із собою великого плюшевого ведмедя. Діма швидко зорієнтувався і подумав, що з порожніми руками не можна йти на таку важливу зустріч.

«Ви — приклад для дорослих. Ви та людина, яка надихає своїм приколадом та силою духу», — зізнався дівчині MONATIK і запросив Аню й всіх її друзів на свій великий концерт.

Емоції від такого сюрпризу і виконання відразу двох найзаповітніших бажань — переповнювали 15-річну дівчинку. Її щира посмішка, почуття і сльози вразили Діму Монатика і всіх «чарівників», які довго готували такий великий сюрприз.

Дивись зворушливе відео з місця подіїї далі:

Спільна пісня з «Время и стекло»

Ще однією заповітною мрією заспівати з кумиром марила маленька Вероніка. Дівчинка боролася з важким пороком розвитку хребта, перенесла 7 операцій і складну реабілітацію. Вероніка не ходить, пересувається на візку, але не втрачає цілеспрямованості та наполегливості: вчиться в звичайному класі, щодня і щохвилини намагається бути «як всі», не даючи собі ніяких потурань, і невпинно працює, щоб встати на ноги і бути успішною.

У щільному лікувальному графіку Вероніка знаходить час і на музику. Вона з захопленням вчиться співу та грі на фортепіано, а в майбутньому хоче пов'язати життя з музикою і стати співачкою. Улюблені пісні в репертуарі Вероніки — хіти групи «Время и стекло». Вероніка обожнює Надю Дорофєєву і кожного дня після уроків знаходить в YouTube її ролики та підспівує. Вероніка захопилася творчістю групи в Скадовську на «Чорноморських іграх».

Проект «Здійсни мрію» вирішив допомогти дівчинці зробити крок назустріч відомим зіркам і подарувати натхнення. Вероніка отримала особисте запрошення від Наді Дорофєєвої на концерт мрії. Щоб підготуватися до такої важливої ​​події, чарівники запросили Вероніку в салон краси — американські стилісти та візажисти створили їй незабутній образ.

Коли дівчинка приїхала на концерт, ексклюзивно для маленької героїні гурт виконав разом із нею її улюблену пісню. Настільки бажана зустріч нарешті стала реальністю! 

Дивись відео зворушливого виступу дівчинки з її кумирами просто зараз:

Зустріч маленького футболіста Юри з кумиром Кріштіану Роналду

Одним з найяскравіших спогадів проекту «Здійсни мрію» стала, здавалося б, неймовірна мрія 13-річного хлопчика Юри Штрікуля. Він з дитинства захоплювався футболом і був нападаючим в команді. Але від спортивної кар'єри хлопчикові довелося відмовитися через страшну хворобу — лейкемію. Довгий час Юра не міг повернутися на футбольне поле, але продовжував мріяти про те, щоб побувати на масштабному футбольному матчі в Європі.

Коли чарівники благодійного проекту почали втілювати мрію хлопчика в життя, то вирішили — якщо дитина поїде так далеко, потрібно організувати щось більше. У спекотній Іспанії маленького Юру чекав не просто похід на футбольний матч улюбленої команди, а й зустріч з кумирами — Кріштіану Роналду й Лукою Модричем. Вони з самого дитинства надихали дитину та мотивували займатися спортом.

Після футбольного матчу, переповнений яскравими емоціями, хлопчик подарував Роналду власний малюнок, а футболіст залишив Юрі свій автограф і написав найкращі побажання.

Посмішка з лиця дитини і відчуття дива не покидали його довго час. Коли рідні зустріли Юру в київському аеропорту, ніхто не зміг стримати сльози радості і захоплення. Приклад маленького хлопчика змусив усіх повірити — мрії обов'язково стають реальністю!

Дивись відео зворушливої зустрічі хлопчика з кумиром просто зараз:

Ці неймовірні історії показують, що якщо дуже вірити в диво і не забувати про свою мрію — все обов'язково здійсниться. Адже всесвіт відкриває свої обійми тим, хто не боїться мріяти!  І те, про що ми можемо навіть не задумуватися, комусь приносить відчуття дива, додає сили і змушує жити далі.

Інші заповітні мрії маленьких героїв проекту «Здійсни мрію» скоро здійсняться на святкових гала-концертах «Різдвяна історія з Тіною Кароль», які відбудуться 22 грудня (16:00 і 20:00), 23 і 24 грудня (20:00) в столичному «Палаці спорту», а телеверсію шоу канал 1+1 покаже на різдвяні свята.

Для того, щоб виконати мрію маленького пацієнта не обов'язково бути зіркою, артистом або футболістом. Досить просто мати велике серце і кілька хвилин часу. Заходь на сайт http://wish.1plus1.ua/ і, в розділі «Допомогти» зроби свій внесок. І пам'ятай — виконуючи мрії інших, твої мрії теж стануть реальністю!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: «Різдвяна історія з Тіною Кароль»: Українські зірки заспівають найвідоміші колядки на святковому концерті каналу 1+1