1+1 знімає шостий сезон проекту «Одруження наосліп» із новими ведучими-експертами

1+1 презентує шостий сезон Одруження наосліп | Розважальне шоу | 1+1

Довгоочікуване продовження романтичного реаліті-шоу.

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочав зйомку нового сезону найромантичнішого реаліті – «Одруження наосліп». Це єдиний український телепроект, учасники якого за тиждень можуть стати по-справжньому щасливими.

Допомагати самотнім героям проекту знайти свою пару тепер будуть психолог Ірина Кириченко та лайф-коуч Даніель Салем.

Уже понад 12 років Ірина займається сімейним консультуванням пар і виводить клієнтів із депресії. Вона знає, як розпізнати справжні почуття, та впевнено стверджує, що кохання живе значно довше, ніж три роки, якщо про нього турбуватися. Ірина Кириченко просканує учасників реаліті та розкриє справжні причини їхніх невдач у стосунках. 

Даніель Салем за свої 35 років встиг посмакувати життя. Отримав диплом лікаря-офтальмолога, але працював тільки за покликом серця. Сьогодні є засновником і співвласником кількох закладів, зокрема ресторану та готельно-ресторанного комплексу.  Вміє сміливо мріяти та втілює всі свої бажання. Для героїв проекту «Одруження наосліп» і глядачів Даніель стане найкращим мотиватором і суворим критиком, допоможе їм попрощатися з комплексами та привидами минулого, одних вилікує від низької самооцінки, інших – від зависокої.

«Історії та проблеми учасників проекту часто настільки заплутані, що без роботи з ними на всіх емоційних рівнях допомогти складно. Тож ми поставили за мету знайти експертів, які не тільки даватимуть настанови, а стануть для пар прикладом у різних сферах і підготують максимально результативні випробування. Даніель – це пристрасть до життя, професії, бізнесу, родини. Ірина – холодний розум і логіка в усьому. І саме ці відмінності експертів у поглядах і підходах до роботи стануть ключем до щастя для учасників проекту», ‒ розповіла Ксенія Чорна, креативний продюсер управління розважальних програм 1+1.

У шостому сезоні реаліті-шоу впевнений крок назустріч коханню зроблять найуспішніші чоловіки й жінки. Вони здолали перепони на шляху до блискучої кар’єри, захистили докторські дисертації, та не знайшли головного – свою половинку.

Історії учасників проекту експерти вивчають та аналізують ще на етапі кастингу. А спілкування молодят гармонізують протягом усього тижня: діляться порадами та настановами, не чекаючи, поки пара вивісить білий прапор.

Нагадаємо, у попередніх сезонах «Одруження наосліп» білий прапор слугував сигналом SOS для експертів – новоспечена родина вивішувала його, коли конфлікт у стосунках набував критичного стану та не міг вирішитися без допомоги психологів. 

Основні умови проекту залишаються незмінними: експерти підбирають учасникам другу половинку на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності, а знайомиться пара вже на власному весіллі. Протягом тижня молодята пізнають одне одного, живуть під одним дахом зі спільним сімейним бюджетом. Через сім днів учасники «Одруження наосліп» приймають остаточне рішення – назавжди зняти обручки чи продовжити стосунки за межами проекту.

«Одруження наосліп» виходить в ефірі вже п’ять років поспіль та є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013 на C21/FRAPA Format Award у Каннах формат увійшов у ТОП-5 найкращих форматів року.

Виробництвом продукту займається команда Управління виробництва нехудожніх проектів «1+1 Продакшн» під керівництвом Акіма Галімова.

Прем’єра нового сезону відбудеться на 1+1. Слідкуй за новинами телеканалу.

Про кастинг шостого сезону шоу «Одруження наосліп» дізнайся у відео: