На 1+1 стартував кастинг нового сезону Одруження наосліп

Одруження наосліп шукає героїв
1plus1.ua

Популярний проект шукає нових героїв.

Поділитися:

Щовівторка о 22:45 на 1+1 виходить черговий випуск п’ятого сезону Одруження наосліп. Ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко підбирають учасникам реаліті пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Також психологи коментують вчинки молодят, завдяки чому глядачі телеканалу можуть почути підказку, що стане ключем до вирішення проблем у власних стосунках із коханою людиною.

1+1 дарує другий шанс на щастя і запускає кастинг нового сезону проекту Одруження наосліп. Якщо вам є 18 років і ви мрієте збудувати серйозні стосунки, заповнюйте анкету та робіть сміливий крок назустріч коханню й казковому світу ТБ.

Одруження наосліп ― це єдиний український телепроект, де люди за тиждень можуть стати по-справжньому щасливими. За умовами реаліті, експерти підбирають учасникам другу половинку, а знайомиться пара вже на власному весіллі. Протягом тижня молодята пізнають одне одного, живучи під одним дахом і за спільним сімейним бюджетом. Через 7 днів учасники «Одруження наосліп» приймають остаточне рішення ― назавжди зняти обручки чи продовжити стосунки за межами проекту.

Діізнавайтеся про кастинги на 1+1 за посиланням