Психолог Одруження наосліп розповів про значення помилок у стосунках

Сьогодні о 22.30 глядачі 1+1 побачать фінальний випуск реаліті Одруження наосліп.

Поділитися:

Сьогодні о 22.30 телеглядачі 1+1 побачать фінальний випуск четвертого сезону реаліті Одруження наосліп, у якому герої отримують ще один шанс на кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повірити у кохання після домашнього насилля

Цього разу побудувати щасливі стосунки на проекті спробує 39-річний стоматолог Ігор, який вже втратив своє кохання у минулому шлюбі. Чоловік шукає струнку та привабливу жінку, яка надихатиме його щодня, та про яку він зможе піклуватися.

Дружиною Ігоря в рамках проекту стане 32-річна блогерка та модель Марія. Дівчина неодноразово ставала переможницею конкурсів краси та є володаркою титулу «Міс Україна-Європа». Марія шукає сильного, успішного та самодостатнього чоловіка, який стане надійним партнером у житті.

За умовами проекту, пари, які психологи Олена Любченко і Єгор Тополов обирають на основі емоційно-сексуальної сумісності, одружуються наосліп та мають прожити тиждень як чоловік і дружина. Проте саме у подружньому житті вони стикаються з власними страхами та комплексами, які заважають побудувати щасливі стосунки. Так, Марія боїться повторити помилки минулих стосунків, які розвивались надто швидко та закінчились драмою, тому упереджено ставиться до чоловіків.

«Минулі стосунки часто накладають відбиток на спілкування з новими парами. Захищаючись від болю, отриманого раніше, люди не дають шансу новим стосункам. Але боксер, який не захоче опустити руки, не отримає обіймів. Дозвольте собі помилятись. Тільки так стають щасливими та вільними людьми», - радить Єгор Тополов.

Ігор прагне знайти людину, про яку зможе піклуватися, проте інколи аж надто турбується про свою кохану.  Щоб отримати омріяне щастя, йому доведеться навчитись зважати на потреби іншої людини, а не лише на свої.

Чи зможе Марія перебороти власний страх помилок, а Ігор навчитись слухати кохану, дивіться сьогодні у новому випуску Одруження наосліп о 22.30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися дитячих комплексів