Останній москаль Ігор Скрипко розказав про улюблених персонажів файної комедії

Останній москаль Ігор Скрипко розказав про улюблених персонажів файної комедії

Учора на "1+1" стартувала файна патріотична комедія "Останній москаль", багата на по-справжньому колоритних персонажів

Поділитися:

Учора на "1+1" стартувала файна патріотична комедія "Останній москаль", багата на по-справжньому колоритних персонажів. Виконавець ролі московського родича Ігор Скрипко зізнався нашому сайту, що з цікавістю пізнавав усіх героїв серіалу, однак із найбільшим захопленням стежив за характерами голови Великих Вуйок і мешканця цього глухого села – Штефка.

"Там усі ролі дуже яскраві, тому й грали актори їх дуже яскраво. Наприклад, у Володі Горянського образ голови просто божевільний. Шалений! Той голова настільки прив'язаний до свого крісла, що зробить усе, що завгодно. А при цьому сам - не з найрозумніших.

А Назар Задніпровський… Його персонаж Штефко - це просто бомба. Він дуже смішний. Неймовірно! По-перше, його написано класно, по-друге зіграно фантастично. Я не міг на нього нормально реагувати. Постійно починав сміятися", - згадав Ігор.

Герой Скрипка москаль Валера за сценарієм перетинається з усіма героями серіалу. Гармонійно взаємодіяти з іншими гравцями картини російському актору допомогла позакадрова дружба з українськими колегами.

"Я потоваришував з акторською групою. Найбільше з Галею Безрук, з Юрою Горбуновим, з Володимиром Горянським. Кожна ж людина, кожен персонаж має щось своє і до нього треба по-іншому ставитися", - сказав Ігор Скрипко.

23-річний актор щасливий, що працював з досвідченими українськими артистами і зізнався: дуже уважно стежив за тим, як вони втілювали свої образи.

"У їхній роботі я дещо придивився для себе. Думав: "А так ось було б цікаво спробувати й мені", - сказав Ігор.

Дивіться файну патріотичну комедію "Останній москаль" з понеділка по четвер о 21:00 на "1+1". 

Нагадуємо, що "Останнього москаля" можна переглядати не тільки в ефірі, а й на нашому сайті. Захопливі серії про пригоди Валери у селі Великі Вуйки - тут.