Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров

Як зробити незабутній еротичний масаж | Секс та стосунки | 1+1
Фото: gettyimages.com

Миті, солодші за десерт.

Поділитися:

Приглушене світло спонукає втілювати у життя найвідвертіші бажання. І якби ніч вміла ніяковіти, то обов’язково б «почервоніла» від побаченого: відвертість, кохання, спокуса. Вона б також мотивувала кожну пару спробувати щось нове. Наприклад, еротичний масаж. Та оскільки наша подруга-темрява скромно відмовчується, я розповім, як зробити кожен дотик палким та особливим.

Натякни на продовження

Перед тим, як розпочинати зводити половинку з розуму, зроби їй приємний сюрприз – запроси разом із собою прийняти душ або ванну. Нехай її зустрічає заздалегідь продумана романтична атмосфера, а в ній – любов та ваші силуети, які стануть одним цілим. І навіть якщо все зайде надто далеко, не дозволяй подіям розвиватися швидше, аніж потрібно… далі буде ще цікавіше.

Фото: Anastasia Marmurok / @marmurokph 

Підійди до процесу творчо

Пестити, розтирати, гладити – це основні складові незабутнього масажу, і якісь хитромудрі техніки тобі ні до чого. Секрет простий – відчувати й робити те, чого хочеться. Проте від деяких порад я все ж не втримаюся. Почни зі спини, але не пошкодуй лагідності – якщо хочеш, аби партнер у твоїх руках «танув», немов кулька морозива, залучи до процесу усю свою чарівність та звабу. Далі переходь до живота, рук та ніг і…

Фото: drew wilson / @overexposures

Зупинись

У кожної людини свої ерогенні зони, й саме їм варто приділити максимум уваги. Ніжний поцілунок у шию, еротичний шепіт на вушко, «малювання» по тілу уявних ліній – потаємна мрія кожного. Настав час здійснювати бажання! Якщо хочеш додати ще більше «перцю», зав’яжи коханій людині очі й цілуй сильніше. Сумніваюся, що вона буде пручатися.

Фото: drew wilson / @overexposures

«З’їж» свою половинку!

Спеціальний їстівний масажний крем подарує не лише чуттєвий еротичний масаж, а напрочуд спекотні прелюдії. Лагідні рухи у поєднанні з гарячими поцілунками розбурхають уяву обох, і більше ніяка сила не зможе втримати шалену пристрасть. «Смачний» момент стане чудовим завершенням масажу, але ще прекраснішим початком бурхливої ночі!

Фото: @nicolassimoes 

Стеж за новою рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. Тест: Яка секс-поза ідеально тобі підходить?
  2. 7 найгарячіших сексуальних сцен із фільмів, які ти захочеш повторити
  3. Стиль собачки: Як отримати від улюбленої пози максимум насолоди
  4. Жіноча зброя: Еротична білизна, від якої він втратить розум
  5. Фантазерка: Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать
  6. 5 розпусних фільмів із гарячими сценами
  7. Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров
  8. Як зробити першу шлюбну ніч незабутньою