У проекті «Поверніть мені красу» українок навчать любити себе

Вже 7 вересня в ефірі каналу «1+1» відбудеться прем'єра другого сезону проекту.

Поділитися:

Навчитися любити себе і повірити у власну привабливість учасницям допоможе «команда порятунку» у складі кращих пластичних хірургів Європи Ростислава Валіхновського і Дмитра Слоссера, психолога Олени ЛюбченкоОлена Любченко і дизайнера Андре Тана.

Після першого сезону ми вчотирьох стали дійсно командою, в якій на кожного можна покластися, - коментує психолог проекту Олена Любченко. - У другому сезоні без такої підтримки було б взагалі неможливо, оскільки ми зіткнулися з дуже важкими випадками. Були навіть такі, що я, маючи 15-річну практику, не могла уявити, що все це може трапитися в реальному житті.

У новому сезоні проекту телеглядачі побачать 13 вражаючих історій жінок, для яких проект «Поверніть мені красу» став останнім шансом почати нове життя і знову стати щасливими.

«Для мене, як професіонала, цей проект став справжнім викликом, з яким« команда порятунку» була просто зобов'язана впоратися. Перед нами стояло завдання зробити пацієнток не тільки красивими, але і щасливими, - говорить пластичний хірург Дмитро СлоссерДмитро Слоссер. - У «Поверніть мені красу» ми показуємо можливості пластичної хірургії в Україні. Крім того, ми показуємо всім глядачам, що за себе і за своє щастя потрібно боротися. Я дуже хочу, щоб люди не переставали вірити один в одного і сподіватися на краще навіть в найважчі моменти свого життя».

Зазначимо, в новому сезоні «команді порятунку» доведеться зіткнутися з досить складними медичними випадками, в яких мова піде не тільки про естетику, а й про порятунок життя.

До приходу на проект наші учасниці, як правило, уникали спілкування з соціумом. Через свої зовнішні недоліки вони ховалися від оточуючих, були замкнутими і закомплексованими. На жаль, вони перебували поза увагою - як держави, так і сусідів, родичів, - говорить пластичний і реконструктивний хірург Ростислав Валіхновський. - У другому сезоні йшлося не стільки про здоров'я, скільки про порятунок життя героїнь програми. Про те, що, якби лікарі і психологи не спрацювали вчасно в рамках проекту, ми б, очевидно, могли втратити життя декількох пацієнток.

За словами українського дизайнера Андре ТанаАндре Тан, проект «Поверніть мені красу» допоможе глядачкам навчитися любити себе: «Сподіваюся, що українські жінки завдяки нашому проекту почнуть більше цінувати себе. Жінка повинна бути щасливою і красивою. Тому що від того, який настрій в будинку у жінки, залежить настрій всієї родини. Також я сподіваюся, що цей проект змусить наших людей задуматися і менше скаржитися, навчить розрізняти реальні проблеми від надуманих».

Нагадаємо, у другому сезоні проекту телеглядачі отримають цінні поради від професійних докторів різних напрямків. Крім того, цієї осені стане відомо, як склалася доля учасниць першого сезону програми.

Дивіться проект «Поверніть мені красу» щосереди о 22:00 на каналі «1+1».