Ведучий нового проекту Кварталу 95 розповів, скільки заробляє

Ігор Ласточкін відкрив секрети залаштунків шоу Ігри приколів.

Поділитися:

Сьогодні в студії Сніданок з 1+1 ведучий проекту Розсміши коміка та нового гумористично-розважального шоу Ігри приколів від студії Квартал 95 та Drive Production Ігор Ласточкін відкрив секрети залаштунків.

Так, на питання щодо заробітку на проектах, телеведучий та гуморист щиро зізнався:

«Як ведучий я заробляю дуже багато гарного настрою та позитиву».

Гуморист також поділився, що у чотирнадцятому сезоні проекту Розсміши коміка виграш учасників вже склав близько 1 мільйона гривень.

Крім того, Ігор Ласточкін розповів про особливість нового проекту Ігри приколів, прем’єра якого відбудеться на 1+1 вже 29 вересня:

«Родзинкою проекту є актуальний гумор. У скетчах будуть жарти про українські реалії. Підніматимуться теми безвізу, заробітчан за кордоном тощо – все, як в нашому житті, але через призму гострого та дотепного гумору».

Також Ігор зізнався, що в житті він досить серйозна людина, а його гумористична кар’єра почалася завдяки вдалому виступу на сцені КВК в Одесі:

«Це була мініатюра про те, як Мерлін Менсон влаштувався працювати в магазин. Можливо, якби жарт виявися невдалим, то я б, звичайно попрацював над собою. Але якщо двічі чи тричі не вдалося, то мабуть поставив би хрест на цьому».

Дивіться нові випуски гумористичного шоу Розсміши коміка щосуботи о 18.30 на 1+1 та веселі скетчі у новому проекті Ігри приколів щоп’ятниці о 22.20 з 29 вересня.