5 нових мультфільмів, на які чекають навіть дорослі

Ці мультпрем’єри безсумнівно подарують вам чудовий настрій

Поделиться:

Переглядаючи улюблений мультфільм, наче знову поринаєш у дитинство. Ми відібрали для вас 5 особливих мультпрем’єр, які будуть до вподоби навіть дорослим і зроблять ваш відпочинок затишним та веселим.

ПРИГОДИ ПАДДІНГТОНА, 18 січня

Продовження неймовірної історії ведмедика Паддінгтона у Лондоні з'явиться на екранах вже зовсім скоро. Український гуморист Володимир Зеленський озвучив головного героя у першій частині фільму і зробить це вдруге.

ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА: РУСЛАН І ЛЮДМИЛА, 7 березня

Український мультфільм розповість дивовижну історію, що сталася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. Волею доль бродячий артист Руслан знайомиться з князівською донькою Людмилою. Незважаючи на різницю в суспільному становищі, молоді люди закохуються. Однак їхнє щастя виявляється недовгим. Підступний чаклун Чорномор викрадає Людмилу за допомогою магії. У призначений час він принесе дівчину в жертву, щоб продовжити власні безсмертя й могутність.

Цікаво, що головних героїв озвучили тренери Голосу. Діти, вокалісти гурту Время и Стекло: голосом Руслана став Позитив (Олексій Завгородній), а Надя Дорофєєва подарувала свій голос київській принцесі Мілі. А ось голосом ведучого 1+1 Юрія Горбунова заговорить Кіт Вчений.

МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ-3, 12 липня

Улюблені монстри почнуть нову захопливу пригоду! Цього разу Дракова зграя вирушить у веселий круїз на борту розкішного лайнеру. Веселі пригоди, смішні жарти, небезпека та інтриги — все це чекає на любителів мультфільмів у новій частині Монстри на канікулах.

СМОЛФУТ, 4 жовтня

Одного дня молодий розумний Йеті знаходить дещо, що всі вважали вигадкою, — людину. Новина про цього «коротконога» дарує йому славу та шанс на стосунки з дівчиною його мрій. До всього з’ясовується, що поза невеличким сніговим містечком існує великий світ.

МАВКА

Найочікуванішою прем’єрою є український мультфільм Мавка. Перший тизер анімаційного фільму вражає! Мультфільм перебуає на стадії розробки, і вже в кінці липня глядачі побачать офіційний трейлер Мавки. Прем’єру мультфільму планують приблизно через два роки.

 

poll_content_61

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1