Програма Гроші розпочинає новий телевізійний сезон

Програма Гроші розпочинає новий телевізійний сезон

Сьогодні, 1 лютого, проект журналістських розслідувань Гроші розпочинає новий сезон, в якому автори програми приділятимуть більше уваги актуальним життєвим темам, а також стануть ще ближчими до глядача.&

Поделиться:

Сьогодні, 1 лютого, проект журналістських розслідувань Гроші розпочинає новий сезон, в якому автори програми приділятимуть більше уваги актуальним життєвим темам, а також стануть ще ближчими до глядача.

Першою темою програми Гроші стане так звана "Епідемія страху" - кому вигідна паніка, пов'язана з епідемією грипу та як заробляють на ній фармацевтичні компанії.

Також, журналісти Грошей вияснили, як обманюють покупців онлайн-магазини та сайти з продажу товарів, і чому перед новорічними святами майже чверть українців так і не отримали замовлені ними подарунки. Більше того, авторам вдалось на собі перевірити, чи можливо "замовити" бойовий автомат прямо із зони АТО і що з цього виходить.

Окрім цього, Гроші розкажуть, як депутати-мільйонери отримують матеріальну допомогу від держави, та завдяки кому суд ЄС зняв санкції з екс-чиновників часів Януковича.

Дивіться також: Гроші. Школа на 100 мільйонів

У сьогоднішньому випуску на глядачів також чекає розслідування на тему російського бізнесу – як почувають себе російські підприємці та що відбувається у бізнес-середовищі країни-окупанта. Разом з експертами автори спробують спрогнозувати подальший розвиток подій в російській економіці та відповісти на питання, чи довго їй залишилось.

Нагадаємо, що щопонеділка о 22:00 Гроші відкривають інформаційний тиждень на телеканалі 1+1. 

Новости по теме