Ольга Фреймут сіла за штурвал гелікоптера

У короткому відео можна побачити мальовничі околиці Києва, а також кадри міст України з висоти пташиного польоту.

Поделиться:

Ольга ФреймутОльга Фреймут зачарувала прихильників романтичним ретро-образом взяла участь у зйомках промо-ролика проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста», який вийде на каналі 1+1 вже в листопаді. Для того, щоб зняти відео, зірковій ведучій довелося сісти за штурвал гелікоптера.

У короткому відео можна побачити мальовничі околиці Києва, а також кадри міст України з висоти пташиного польоту.

Зауважимо, що в програмі «Новий інспектор Фреймут. Міста» телеведуча вперше інспектує цілі міста і разом з командою професійних експертів виставляє їм оцінки за п'ятьма критеріями: освіта, безпека, їжа, медицина і еліта.

Кому сукня пасує більше: Ольга Фреймут vs ZendayaІнспекції пройдуть у восьми містах України. Кожен заклад, який вразить ведучу «добром чи злом», отримає табличку «Гордість міста» або «Ганьба міста» – залежно від того, яка якість їхніх послуг.

У кінці кожної програми Ольга Фреймут і команда експертів вкажуть на помилки в управлінні містом і дадуть поради, як зробити його більш комфортним для життя простих жителів.

На зйомках проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» ведуча 1+1 була вбрана в елегантне кремове пальто, яке підкреслює тендітні плечі ведучої, і вишуканих білих туфлях на шпильці з гострим носком. Пальто створила команда стилю 1+1 спеціально для зйомок проекту.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут вперше розповіла, як познайомилася з батьком свого сина.