Ольга Фреймут вагітна: найкращі цитати ведучої

Ольга Фреймут вагітна: найкращі цитати ведучої

Ведуча програми Iнспектор Фреймут вагітна. 

Поделиться:

Ведуча програми Iнспектор Фреймут при надії, про що зірка розповіла в інтерв'ю українському виданню.

Ольга Фреймут майже не розголошує жодних подробиць, але нещодавно розказала про батька майбутньої дитини.

Пропонуємо згадати найбільш влучні фрази Фреймут про життя, виховання дітей, роботу та гроші:

"Якщо є якісь гроші – не тримайте їх на банківських рахунках або не віддавайте ще кудись: купіть свою мрію. Навіть якщо страшно!".

"Як я виховую свою дочку? Я її не виховую, я її люблю".

"Вся справа в манерах. Для цього необхідно прожити в Лондоні... Якщо вік дозволяє, їдьте туди і спробуйте поспостерігати, як поводяться британці".

"Багато людей, коли досягають успіху, тарабанять своє щастя під пічку і нікому не показують. Я своїм прикладом хочу довести, що мрії здійснюються. Ми - найвідважніші у наших мріях і треба ними залишатись у реальному житті".

"Я писала вірші у школі. Тоді сказали, що за найкращий вірш дають путівку в "Артек". То я й писала. А зараз не пишу: зараз за це в табір не поїдеш".

"Львів знає, як виховувати леді. Тільки Львів. Ну хто може навчити жінку правильно тримати спину, красиво розмовляти, цінувати себе? Мені здається, що це тільки у Львові можливо".

Нагадуємо, Ольга Фреймут – ведуча програми Новий Iнспектор Фреймут на 1+1. На прохання глядачів Ольга інспектує школи, дитячі садочки, супермаркети та магазини одягу, а ще перевіряє роботу хатніх працівників, нянь та прибиральниць.

Дивись відеосюжет: як світ дізнався про вагітність Ольги Фреймут: