У аквапарку, який не рекомендував "Новий Інспектор Фреймут", мало не потонула дівчинка

У аквапарку, який не рекомендував "Новий Інспектор Фреймут", мало не потонула дівчинка

Дитина перебуває у лікарні.

Поделиться:

У харківському аквапарку "Джунглі", який наполегливо не рекомендувала Ольга Фреймут у третьому сезоні проекту "Новий Інспектор Фреймут", трапився трагічний випадок - 9-річна дівчинка мало не потонула.

Як повідомив керівник Харківської місцевої прокуратури №5 Андрій Бугайов, дівчинка після відвідування аквапарку потрапила в реанімацію і зараз перебуває в лікарні.

"Батьки багатодітної сім'ї з Сумської області на День Св.Миколая влаштували для трьох своїх дітей розваги в аквапарку. Попередньо встановлено, що старша донька відпросилася у мами поплавати з батьком, який відпочивав на атракціонах. Через деякий час дівчинка зникла з поля зору батьків. Після цього дитину дістали з води без свідомості", - розповів Бугаєв виданню sq.com.ua.

Розпочато кримінальне виробництві за фактом неналежного виконання професійних обов'язків щодо охорони життя неповнолітніх.

У минулому сезоні шоу "Новий Інспектор Фреймут", ведуча Ольга Фреймут наполегливо не рекомендувала відвідування аквапарку "Джунглі" саме через недотримання правил безпеки і халатного ставлення рятувальників до своєї роботи і попереджала про небезпеку. Але керівництво аквапарку, на жаль, не прислухалося до рекомендацій Інспектора.

Нагадаємо, одна з найбільших торгових мереж "Varus" після візиту Інспектора Фреймут вибачилася перед своїми покупцями і озвучила план усунень своїх недоліків.