Ведуча «1+1» Ольга Фреймут з'ясує, чи можна купатися на пляжах Бердянська

У другому випуску проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» телеглядачі побачать перевірку одного з головних курортних міст України – Бердянська.

Поделиться:

Триває сезон глобальних інспекцій міст України телеведучою Ольгою Фреймут в новому проекті «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1».

Щовівторка о 22:00 телеглядачі стають свідками викриття грубих помилок в роботі громадських закладів і служб, дізнаються подробиці життя міської влади, а також відкривають для себе справжніх професіоналів, які сумлінно виконують свої обов'язки з року в рік і незаслужено залишаються поза увагою.

Ольга Фреймут купила білизну з секонд-хенду в пологовому будинкуСьогодні о 22.00 на «1+1» у другому випуску проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» телеглядачі побачать перевірку одного з головних курортних міст України – Бердянська. Місто з величезними перспективами і можливостями телеведуча Ольга Фреймут разом з командою експертів і таємних агентів вивчила дуже ретельно, адже тільки в цьому році його відвідали 2 мільйони туристів.

Ольга Фреймут не тільки перевірить місцеві супермаркети, школу, найдорожчий готель міста та інші установи, а й проведе свій експеримент, щоб дізнатися, наскільки безпечно жити в Бердянську.

Разом з представниками міжнародної організації Blue Flags телеведуча проінспектує міські пляжі і візьме пробу води Азовського моря, щоб відповісти на головне питання відпочиваючих всієї країни – чи можна купатися на бердянських пляжах? Життя сім'ї мера міста теж не залишиться таємницею для телеглядачів «1+1».

Пологовий будинок у Хусті шокував Україну (відео)Нагадаємо, на інспекцію Ольги Фреймут в Бердянську мер міста відреагував негативно. Подробиці можна буде побачити вже в сьогоднішній програмі.

Як живуть рідні мера Бердянська, що стане «Гордістю», а що «Ганьбою міста», які таємниці приховують місцеві пляжі - все це дивіться у другому випуску «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1» уже сьогодні о 22.00.

Нагадаємо, після інспекції Ольги Фреймут в місті Хуст обласна влада звернули увагу на стан місцевого пологового будинку і вирішила виділити бюджет для його ремонту, який тут не проводився вже 38 років.