«1+1» запускає проект, учасницями якого стануть жінки з пишними формами

Учасниці нового реаліті-шоу вперше на українському телебаченні кинуть виклик суворим стереотипам краси.

Поделиться:

Телеканал «1+1» починає роботу над новим реаліті, учасниці якого вперше на українському телебаченні кинуть виклик суворим стереотипам краси в індустрії моди.

Героїнями проекту стануть 10 дівчат plus-size, які змагатимуться за можливість отримати «квиток» у модельний бізнес.

Дівчата з пишними формами виконуватимуть різноманітні завдання та боротимуться з власними комплексами під наглядом суворого та професійного журі, своїм прикладом доводячи, що природна краса – це не тільки здоров’я, але і привабливість, жіночність та сексуальність.

Долаючи випробовування на проекті, учасниці з пишними формами навчатимуться любити власне тіло, ламати стереотипи, боротися з власними упередженнями, а також розширюватимуть сучасні стандарти вроди. 

Новий реаліті-компетішн зніматиме «1+1 Продакшн» за німецьким форматом Curvy Supermodel. У Німеччині з успіхом пройшов перший сезон проекту та готується другий. Також реаліті за форматом Curvy Supermodel виходитиме у Польщі цієї осені.

Проект покликаний не тільки зламати застарілі стереотипи краси у світовій моді, але і допомогти боротися з «професійною» хворобою моделей - анорексією. Крім того, через досвід учасниць програми звичайні жінки долають власні комплекси, навчаються приймати своє тіло, яким воно є, відчувати власну привабливість та стають впевненішими у собі.

Варто зазначити, що моделі plus-size стають дедалі популярнішими у сучасній індустрії моди, а нав’язливі стандарти краси 90-60-90 поступово відходять у минуле. Новий проект телеканалу «1+1» покликаний розвінчати міф про те, що надмірна худорлявість привабливіша за пишні форми.

Прийняти участь у проекті може будь-яка українка з пишними формами віком від 18 до 32 років. Щоб взяти участь у кастингу та позмагатися за звання найкращої української моделі plus-size, необхідно заповнити анкету на сайті каналу «1+1».