В Україні вперше презентували дизайнерську колекцію для красунь plus size

Обличчям лінії для «пишних і розкішних» стала переможниця Модель XL.

Поделиться:

Сьогодні, 21 лютого, в ТРЦ Gulliver, в ресторані RAY відбувся прес-сніданок з нагоди запуску нової колекції українського дизайнера Андре Тана для пишнотілих жінок. Обличчям нової лінії одягу стала переможниця шоу Модель XL Марія Павлюк. Дівчина знялася у провокативній фотосесії із оголеними моделями-чоловіками, яка розкрила її сексуальність. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL заінтригувала участю у вокальному проекті

Ідея дизайнера має на меті підтримати дівчат з пишними формами, а також забезпечити пишнотілим красуням можливість носити дизайнерський одяг і не комплексувати. В бутіку a.TaN by Andre Tan тепер існує максимальний існуючий розмір L. 

«Ми живемо в ту епоху, коли немає чітких рамок або обмежень. Кожна дівчина з будь-якими параметрами може відчувати себе впевненою в собі і красивою. І я хочу допомогти жінкам і довести, що це простіше, ніж здається. Головне - правильний підбір фасонів, фактури, принтів, деталей вбрання, і тоді будь-яка дівчина зможе відчути себе королевою», - розповідає Андре.

«Самі бачите, як змінилося моє життя після проекту Модель XL. Ще рік тому я не могла уявити, що стоятиму тут, на прес-сніданку, поряд з таким відомим дизайнером як Андре. Преса, інтерв’ю, зйомки - раніше це було мрією, а тепер вона здійснилася. Кожна дівчина повинна ставити перед собою ціль і не думати, що вона недосяжна. Зробіть декілька кроків для досягнення своєї мрії, і вона обов’язково здійсниться», - ділиться враженнями Марія Павлюк. 

Кутюр’є також зауважує, що подорожуючи по світу, помітив, як чимало європейок зовсім не комплексують через свою зовнішність, яка є далекою від ідеалу. Жінки можуть одягатися у речі, які зовсім не пасують до їх фігури, проте вони цим не переймаються. 

«Приємно розуміти, що українки ставляться до себе більш критично, але далеко не всі. В Україні не було тих законодавців моди, які могли б підтримати невпевнених у собі пишних дівчат і довести, що вони унікальні разом зі своїми пишними формами. Адже головне - правильний підхід до вибору вбрання», - зауважує модний експерт. 

Нова лінія одягу a.TaN PLUS доводить, що жінка може виглядати неперевершено без стандартної модельної худорлявості. 

На презентацію талановитого дизайнера також завітали учасниці проекту Модель XL Рима Пенджієва, Ірина Демчук та Ольга Євса. Красуні привітали свого модного наставника із випуском нової колекції, а також розповіли, як змінилося їх життя після проекту.

«Ще рік тому я дивилася на Андре Тана по телевізору, а вже сьогодні можу підійти до нього, привітатися та обійняти. Насправді, життя після проекту кардинально змінилося. Ти розумієш, що з простої дівчинки перетворилась на модель plus-size. Хочеться подякувати проекту, а найбільше Андре Тану, тому що він найбільше із всіх членів журі Модель XL допоміг розкритися. Я ніколи не забуду, як ви назвали мене українською Вікторією Бекхем. Це дуже мотивувало. Я повірила в те, що в мене є відчуття стилю, смаку і повірила в себе», - зізнається Ольга Євса. 

На презентації нової колекції Андре також розповів про головні тренди нового сезону весна-літо 2018. Дизайнер нагадав, що головними кольорами теплого сезону стали ніжний лавандовий, яскравий жовтий, сміливий ультрафіолет, пристрасний червоний, темно-синій та 50 відтінків рожевого. Всі ці кольори були використані у новій лінії одягу a.TaN PLUS.

«Говорячи про принти, що будуть у тренді навесні 2018-го, варто відзначити горох, денім, мереживо та смужку. Також не здає своїх позицій українська вишивка», - стверджує Андре Тан. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні кольори весни 2018 та з чим їх поєднувати

Побачити колекцію на власні очі та придбати омріяну сукню із нової колекції Андре Тана ви маєте нагоду на презентації нової лінії одягу a.TaN PLUS 24 лютого у ТРЦ Lavina.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 оголошує кастинг на другий сезон проекту Модель XL

Новости по теме