На ножах: Ольга Фреймут рятуватиме ресторанний бізнес багатодітного батька

У заключному епізоді ведуча 1+1 проведе власнику київського кафе шокову терапію.

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать восьмий заключний епізод нового реаліті-шоу На ножах.

Ведуча Ольга Фреймут та експерт-ресторатор Діма Борисов вирушать на допомогу київському кафе Башта, що знаходиться на мальовничій Оболонській набережній на березі Дніпра.

Власник кафе Башта – 29-річний батько трьох дітей Олексій. На свій ресторан він покладав великі надії.

Незважаючи на те, що кафе розташоване у місці, яке дуже популярне для прогулянок серед киян, відвідувачів у Башті майже не буває. Офіціанти розповідають, що у деякі дні ніхто не заходить навіть на чашку чаю.

Команда Башти майже повністю складається з жінок, які встановили свої правила поведінки. Через будь-яку дрібну проблему жінки опускають руки та починають плакати, змушуючи свого керівника втішати їх і заспокоювати.

Власник стверджує, що дуже любить своїх підлеглих, тому ніколи не сварить та не штрафує їх, чим увесь персонал і користується. Позаочі колектив критикує свого керівника та звинувачують саме його в усіх проблемах ресторану.

Для того, щоб продемонструвати Олексієві необхідність обрати більш суворий стиль управління, ведуча Ольга Фреймут вирішила влаштувати йому шокову терапію, показавши відео, на якому підлеглі критикують свого шефа.

Чи зможе власник кафе Башта стати рішучим керівником та позбутися ролі жертви жіночих маніпуляцій? На що перетвориться ресторан після роботи команди На ножах? Дивіться у восьмому епізоді проекту 7 червня о 22.00 на телеканалі 1+1.