10 душевних новорічних роликів, які беруть за живе

Добірка святкових відео, які не залишать вас байдужими.

Поделиться:

До Нового 2018 рокуГороскоп кохання 2018 для всіх знаків зодіаку лишається все менше часу. 1+1 вже почав зворотний відлік – ви вже, певно, бачили святкові відео за участі ведучих телеканалу та веселого песика.

Ось-ось настане найочікуваніший період кожного року – час новорічної метушні, сюрпризів, турботи, затишку та віри в дива. І наступні ролики саме про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зустріти Новий рік 2018 романтично і з пригодами

1. Компанія M&S випустила новорічний ролик із ведмедиком Паддінгтоном. Улюбленець багатьох знову потрапляє в захопливу пригоду та допомагає «Санті» ощасливити чимало домівок подарунками.

Нагадаємо, що в українських прокат мультфільм «Пригоди Паддінгтона» вийде 18 січня.

2. І знову ведмедики! Минулого року новорічна реклама від Аеропорту Хітроу про літніх плюшевих ведмедиків полонила серця користувачів інтернету. Цього року її прихильники дочекалися продовження душевного ролику – історії Доріс і Едварда, які повернулися на 50 років тому.

3. Не бійтеся відчинити двері в нове, більш яскраве життя. Цілком можливо, що тоді зустрінете когось особливого – як це сталося в моркви Кевіна. Дивіться далі його захопливу пригодницьку історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правда чи ні: Що ви знаєте про Новий рік (тест)

4. Романтична історія від Apple надихає повірити у диво, коли в повітрі кружляють сніжинки, музика та кохання.

5. Наступне відео навіює ностальгію та спонукає забути про все, зібрати рідних, загорнутися у плед, прихопивши гарячих напоїв, - і насолоджуватися спільним переглядом фільмів10 головних кінопрем'єр зими. Як вам такий варіант душевної зустрічі Нового року?

6. Неординарний новорічний ролик створило французьке агентство Romance. За сюжетом, хлопчик зустрічає Санту в крамниці та раптом розуміє, що той не пролізе через трубу й не принесе подарунків. Тож хлопчик разом із сестрою починає готувати здорову їжу для Санти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 духмяних смаколиків, які наблизять відчуття свята

7. Так важливо турбуватися про близьких вашому серцю людей. І гаджети не повинні «викрадати» вас у тих, хто потребує уваги та любові.

8. Ролик від Lviv.Travel розповідає історію про диво та передає святкову атмосферу, що панує у Місті Лева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих ресторанів Львова, до яких хочеться повернутися

9. У стрімкому ритмі життя ми часто забуваємо про важливі речі та дрібниці, яким під силу зробити нас щасливішими. Так сталося і з героїнею наступного ролику. Щозими чарівний сніговик влаштовував для неї чарівне шоу. Однак із часом вона забуває про того, хто дарував їй радість і добро, хто вселяв віру в диво. Чи знайте врешті-решт для нього час?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позбутися до Нового року: 7 справ, після яких життя стане кращим

10. Неможливо не згадати щемливу історію про дідуся, який не збирається лишатися самотнім у свято. Тож знаходить спосіб, щоб зібрати своїх рідних.

Новости по теме