10 фактів про наречену принца Гаррі, які вас здивують

10 фактів про наречену принца Гаррі, які вас здивують

Дізнавайтеся більше про Меган Маркл.

Поделиться:

Цієї весни стосунки принца Гаррі та акторки Меган Маркл, що тривають приблизно півтора роки, увінчаються весіллям. Урочиста подія відбудеться 19 травня в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Наразі життя пари перебуває під пильним прицілом журналістів. Зокрема, останні намагаюся якомога більше дізнатися про майбутню дружину принца.

Вашій увазі – декілька фактів про Меган Маркл, які ви могли не знати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 подій, які ми з нетерпінням чекаємо 2018 року

1. Справжнє ім'я майбутньої дружини принца – Рейчел-Меган Маркл. На початку кар'єри вона вирішила змінити його, залишивши тільки Меган. До речі, у Гаррі теж є справжнє ім'я – Генрі.

2. Меган обожнює півонії. Мати її досі називає квіткою.

3. Маркл може похизуватися гарним почерком. У дитинстві вона заробляла оформленням вітальних листівок, а також свого часу працювала на Dolce & Gabbana, пишучи привітання зіркам від імені бренду.

4. Меган займається йогою з семи років. Та й не дивно, адже її мама професійний інструктор із йоги.

5. Акторка вже перебувала у шлюбі з продюсером Тревором Енджелсоном. Пара одружилася на Ямайці, але подружні стосунки протривали два роки. Потім акторка мала роман із поваром із Торонто Корі Вітьелло. Та коли їхньому коханню настав кінець, Меган познайомилася із принцом Гаррі.

6. Маркл не любить, коли ретушують її фото, змінюючи тон шкіри та прибираючи веснянки.

7. Улюблене її місто - Париж. Столиця Франції полонила серце Маган смачною їжею, мовою, стилем, внутрішним шиком парижанок. 

8. Серед улюблених речей акторки – укорочені брюки зі штучної шкіри, блейзери та сорочки. Однак після того, як стосунки Меган із Гаррі стали більш серйозними, її гардероб набув стилю британської класики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 хитрощів Кейт Міддлтон, які допоможуть мати стильний вигляд

9. Меган змогла вразити Єлизавету ІІ, обравши для неї незвичний різдвяний подарунок – хом'ячка, який співає. Це викликало неабиякий захват у королеви. Зазначимо, що одне з головних правил королівської родини – не дарувати нічого дороговартісного. 

10. Меган Маркл могла стати дівчиною агента 007. Продюсери бондіани розглядали її кандидатуру, адже шукали «гламурну і сексуальну висхідну зірку – американку або канадку». Однак згодом викреслили Меган із шорт-листа, дізнавшися про її заручини з принцом. Узагалі, щоб стати частиною королівської сім'ї, Меган довелося поставити крапку на своїй кар'єрі, хоча вона ще з дитинства мріяла стати акторкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське весілля: Якою буде церемонія Принца Гаррі і Меган Маркл