5 простих правил, щоб уникнути обвітрювання губ взимку

5 простих правил, щоб уникнути обвітрювання губ взимку
freepik.com

Дізнайтеся, як вберегти свої губи від вітру та снігу

Поделиться:

Лущення та сухість губ - ці проблеми знайомі усім жінкам. Шкіра губ дуже тонка і ніжна, тому легко втрачає вологу. Яскраві і привабливі губи - те, на що чоловіки звертають увагу у першу чергу. Як правильно доглядати за шкірою губ та до яких методів вдаватися - дізнайтеся, прочитавши наші поради. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 звичок, за які ваша шкіра вам подякує

1. Підібрати правильний бальзам. Експерти стверджують, що бальзам повинен добре зволожувати шкіру губ і, таким чином, захищати їх від обвітрення. Бальзами на основі олії ші або мигдалю, авокадо та алоє вважаються найбільш корисними для наших губ. Користуйтеся бальзамом наніч та вранці перед нанесенням макіяжу - тоді шкіра ваших губ буде здоровою та гладенькою. 

як захистити губи

2. Користуватися якісними помадами. Якісна косметика - запорука красивої шкіри. Слід обирати лише високоякісні продукти, які збережуть красу та молодість вашої шкіри. Обирати тон помади слід відповідно до розміру ваших губ та рис обличчя в цілому. Якщо ви не до кінця впевнені, чи пасуватиме вам відповідний тон, краще скористатися порадами консультанта. 

3. Робити легке скрабування або накладати маску. Легкий масаж або спеціальні маски для губ допоможуть зняти непотрібний шар шкіри, яка відлущилась. Їх можна робити 1 раз на 2 тижні. Однак якщо у вас високий рівень лущення шкіри, краще уникнути скрабування, адже можна нанести ще більше шкоди. У такому разі накладіть шар лікувального бальзаму і через декілька днів ваші губи знову виглядатимуть неперевершено. 

як захистити губи

4. Масаж губ - легка процедура, якій можна приділити 1-2 хв. перед чищенням зубів. Легко промасажуйте губи м’якою зубною щіткою (без пасти), а потім нанесіть інтенсивно діючий бальзам, який запобіжить утворенню тріщин. Колір ваших губ стане ще яскравішим та спокусливішим. Крім того, існують різні вправи для губ, які зроблять м’язи пружними. 

5. Слідкувати за раціоном харчування. Додайте у свій раціон ще більше овочів та фруктів, а також продуктів із високим вмістом жирних кислот, вітамінів А та Е.

як захистити губи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як правильно доглядати за шкірою холодної пори

Чому не можна збільшувати губи в домашніх умовах – пластичний хірург Михайло Шулак. Дивіться в "Сніданку з 1+1", що виходить з 6:30 по 9:30 у будні на "1+1 Україна":

Новости по теме