Провокаційна фотосесія Модель XL та фінал Голосу. Діти: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 11 до 17 грудня

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Діагноз», понеділок-четвер 21:00

У центрі сюжету – історія дівчини Анни, яка намагається повернути собі дитину, яку в неї відібрав колишній чоловік. Анна має на руках докази того, що допоможе їй відновити справедливість. Але дорогою до адвоката героїня потрапляє в серйозну аварію. Однак після операції вона втрачає пам'ять. А хірург, який оперував Анну, заважатиме їй швидко відновити пам'ять. Тож головній героїні доводиться будувати своє життя спочатку, гортаючи його забуті сторінки одну за однією. У кожній новій серії глядачі будуть спостерігати за роботою лікарів у складних медичних випадках, а також дізнаватимуться, які історії стоять за ними. Кожен новий день допомагатиме Анні крок за кроком пригадувати деякі факти зі свого минулого, а кожен новий епізод розкриє глядачам приховану правду про неї.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 сексуальних лікарів, що полонять ваші серця

«Модель XL»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з учасниць Модель XL залишив проект

У новому випуску програми Модель XL учасниці отримають останній шанс потрапити у фінал. На них чекає випробування, яке вирішить їх долю на проекті. Судді приготували для моделей провокаційне завдання - фотосесію у стилі ню. Крім того, дівчата будуть позувати в купальниках та народних вбраннях. Хто здасться за крок до мрії, а хто продовжить боротьбу за звання головної моделі XL - не пропустіть у новому випуску шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зняв у новорічному кліпі учасниць Модель XL

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети. У новому випуску одна із матусь перетвориться із господині у служницю. Як вона почуватиметься у новій ролі - не пропустіть у новому випуску програми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міняю жінку українка потрапить до грузинського туристичного раю

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож у Японії в нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт.Дмитра Комарова закопали живцем у розпечений пісок У попередньому випуску програми Дмитро Комаров познайомився із сучасним Робінзоном Крузо, а у новому - стане матадором, щоб розкрити зворотній бік японської кориди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров перетворився на сучасного Робінзона Крузо

«Вечірній Київ», п'ятниця о 22:00

Щоп'ятниці гумористи шоу Вечірній Київ даруватимуть вам гарний настрій та лише позитивні емоції. Зіркові гумористи студії Квартал 95 запрошують усіх посміятися від душі та почати розважатися вже у п'ятницю. Нові пародії, веселі розіграші та найяскравіші зірки, які стануть головними героями оновленого шоу, - все це чекає на вас у новому випуску розважальної програми.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вечірньому Києві Зеленський розповість, як Кошовий програв тостеру у «слова»

«Голос. Діти», неділя о 21:00.

Команда Время и Стекло першою набрала 12 учасниківУ попередньому випуску шоу Голос. Діти зіркові тренери разом із своїми підопічними провели запеклі нокаути. Юні співаки вражали наших суддів та глядачів силою космічного вокалу. Кожен тренер обрав двох співаків, які потрапили у прямі ефіри. Тепер вокалістам потрібно довести усім, що саме їх голос вартий перемоги. Не пропустіть грандіозний фінал шоу Голос. Діти вже у неділю і вболівайте за юних вокалістів, які полонили ваші серця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто потрапив у фінал Голосу. Діти