"Величне століття": Як живуть справжні нащадки Османської імперії?

Зовсім скоро на "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра останнього сезону серіалу "Величне століття". 

Поделиться:

міда II). Роксан - популярна телеведуча спортивних новин і зірка турецького баскетболу.

 

 Свого часу дівчині навіть пропонували зіграти Роксолану.

"Мене кликали на головну роль, але я не змогла з багатьох причин. Як на мене, із Мер'єм Узерлі вийшла прекрасна Гюррем ... Я знаю, що "Величне століття" дуже критикували, але не поділяю думки критиків. Мені дуже подобається цей серіал", - розповіла Кунтер.

Роксан Кунтер народилася в Стамбулі. І пишається своїм походженням, хоча в її родині і не залишилося аристократів. Тато дівчини - тренер національної баскетбольної команди, мама працює у великій косметичній компанії, а чоловік - не принц і навіть не герцог, а піарник на телебаченні.

"Дідусь завжди вчив мене бути скромною і не ставити себе вище інших через походження. Найважливішим для нього було прищепити дітям і внукам хороші манери, правильні цінності. Ми жили в звичайних умовах, і я не відчувала ніяких привілеїв, проте знала історію своєї родини і завжди пишалася нею", - сказала Роксан.

Далеко не всім нащадки Османської імперії вдалося збудувати успішну кар'єру за допомогою наполегливої праці. Так, дехто прославився лише тим, що постійно критикує серіал "Величне століття".

Наприклад, нащадок Гюррем (онук Султана Абдул-Хаміда), князь Мурат Хан. Образ свого великого предка Сулеймана він визнав недостатньо войовничим, вбрання султанш - занадто відвертими, а факт народження у Ібрагіма байстрюка взагалі назвав "нечуваним".

Інший відомий спадкоємець Османської династії, принц Шехзаде Орхан Мурад Османоглу, з самого народження живе в Англії. У нього своя інвестиційна компанія, будиночок в графстві Бекінгемшір і кохана дружина, з якою він виховує двох дітей.

Внучка останнього офіційного османського султана Мехмеда VI Фатма Назлішах Османоглу Султан, стала останньою в роду спадкоємицею, народженої до падіння Османської імперії. За свої 92 роки життя (Фатма померла в 2012 році) вона встигла побувати останньою принцесою Османської імперії, опинитися у вигнанні, вийти заміж за єгипетського принца, стати принцесою Єгипетської імперії, пережити становлення республіки в Єгипті і повернутися на батьківщину.

 

Новости по теме