1+1 відправив мільйонера Дмитра Борисова працювати на шахту

1+1 відправив мільйонера Дмитра Борисова працювати на шахту

Відомий ресторатор Дмитро Борисов, місячний оборот ресторанів якого становить близько 10 мільйонів гривень, у й вівторок, 10 вересня о 22.30 в ефірі 1+1 стане безробітним

Поделиться:

Відомий ресторатор Дмитро Борисов, місячний оборот ресторанів якого становить близько 10 мільйонів гривень, у й вівторок, 10 вересня о 22.30 в ефірі 1+1 стане безробітним з клітчатою сумкою з 200-ма гривнями за пазухою. 1+1 продовжує позбавляти мільйонерів владних регалій та статусів в соціальному експерименті "Мільйонер. Життя спочатку". Діму Борисова знімальна група закинула виживати в шахтарське містечко Красний Луч на Луганщині.

У житті Дмитро Борисов не звик собі у чомусь відмовляти. Він товариській, веселий і закоханий у життя. Надзвичайно відкритий у спілкуванні, Діма Борисов без вагань і роздумів погодився взяти участь у експерименті 1+1.

"Склалось враження, наче він сидів і чекав цієї нагоди", - коментує продюсер програми "Мільйонер. Життя спочатку" Тетяна Шуліка.

"У мене загорілися очі! Це ж майже як у фільмі "Гра" Девіда Фінчера!", - захоплено згадує сам Дмитро.

Нагадаємо, у фільмі Фінчера успішний бізнесмен підписує папери на участь у Грі, в результаті чого опиняється на межі між життям та смертю, сценаристи Гри створюють ситуації, яких персонаж найбільше боїться, повертають його у моторошні часи минулого, ставлять на карту його кар'єру, зв'язки, життя.

"1+1 Продакшн" пообіцяв Дмитру Борисову, що так далеко не зайде у своїх експериментах – хіба що Борисов сам постарається. Безумовно, з такими очікуваннями від шоу, мало що лякає Дмитра. Більше того – на подібні питання він відповідає гучним сміхом: "Чого я боюся? Та нічого! Стільки вже всього пережито! Що ж може ще трапитись? Моторошно, звісно, по-людськи, складно буде переживати голод та холод, я не знаю, чи створюєте ви штучні ситуації, але раптом щось таке вигадаєте – це, звісно, моторошно. Але страху нема".

Так само як герой Фінчера, Дмитро Борисов сподівається завдяки шоу освіжити почуття, але є у нього і більш важливі завдання: "Насправді я не походжу з багатої родини. Дитинство у мене було не дуже радісне, ріс без батька, зі школи почав працювати. І вже давно зумисне уникаю життя вулиці, дивлюсь на світ крізь вікно свого авто, весь час проводжу у закладах для заможних людей. А 32 роки – це вік закриття гештальтів. Прийшов час мені повернутись туди, у те своє дитинство і подивитись, як новий я впораюсь з усіма тими викликами, які були у мене багато років тому. Безумовно, ця нагода, цей шанс, який дає мені програма, - надзвичайно велике щастя. І, звісно, так і було – я чекав подібної можливості і ніяк не можу нею знехтувати".

Пізнати себе краще у випробуваннях, поза зоною комфорту, переосмислити свої 32 роки, завершити загальну картину своєї особистості, поглянути, як вона сформувалась на цей, вже зрілий вік – ось завдання Діми.

"Крім того я людина марнославна, ніде правди діти. Я завжди радий скористатися можливостями, які дає телебачення, завжди радий нагоді бути почутим мільйонами. Так, мені є що сказати людям, що показати. Я вірю, що експеримент від 1+1– це чудова нагода", - додав перед експериментом Дмитро Борисов.

Як впорається Дмитро Борисов, якими будуть результати його подорожі і що він зможе сказати простим українцям з бідного містечка і глядачам можна побачити у вівторок, 10 вересня о 22.30.