1 січня «Світське життя» покаже Новорічний карнавал 

Телепроект «Світське життя з Катериною Осадчою» підготував для глядачів каналу 1+1 феєричне святкове шоу.

Поделиться:

Глядачі телеканалу 1+1 стануть свідками грандіозного святкового шоу у програмі «Світське життя». 1 січня о 22:00 в ефір вийде Новорічний карнавал, який вже став традиційним для проекту. 

Продовжуючи успішний експеримент минулого року, редакція програми знову зібрала найяскравіших зірок країни в студійному «казковому лісі» та відзняла концертне шоу з креативними пісенними номерами, сенсаційними інтерв'ю та безліччю сюрпризів для своїх гостей і глядачів. 

Першою у новорічну студію до Катерини Осадчої завітає тріумфаторка року ДжамалаДе і з ким Джамала зустріне Новий Рік. На сцену вона спуститься просто з неба, на величезному святковому годиннику, щоб заспівати власну українську версію міжнародного різдвяного хіта Jingle Bells.

«Світське життя» теж підготувало сюрприз для зіркового тренера «Голос країни 7» Джамали: її привітають найяскравіші переможці Євробачення різних років, від Олександра Рибака до Кончити Вюрст.

Зірки в гостях у Катерини Осадчої, яка цього вечора сяятиме в костюмі ялинкиНоворічні прикраси та епатаж: У чому Катя Осадча зустріне Новий рік (фото), пройдуть святкові випробування: Ольга Полякова задекларує своє майно та підрахує метраж усієї власної нерухомості, Дзідзьо наколядує мішок ковбаси, гурт «ТІК» засипле студію грошима задля стабілізації гривні в Новому році.

Монатік закружляє в запальному танці своїх фанаток-бабусь, а дівчата з гурту «Віа гра» покажуть, якими були секс-символи 40 років тому і перевтіляться у героїнь легендарної кінострічки «Іронія долі». 

Під келихи шампанського Marengo а​ртисти підбиватимуть підсумки року й виправлятимуть власні помилки: Настя Каменських отримає другий шанс стрибнути з парашутом, а Тіна Кароль спростує чи підтвердить усі найскандальніші чутки, які протягом року писала про неї жовта преса.

Гурт «Время и стекло» приміряє образи супергероїв та проведе в студії Monequin Chellenge, а Ірина Білик навчить української свого молодого азербайджанського чоловіка і заспіває з ним дуетом одну зі своїх культових ранніх пісень. 

Що не номер – то видовище, що не артист – то сенсація! Не проґавте найяскравіше святкове шоу – «Світське життя. Новорічний карнавал» 1 січня на каналі 1+1.