10 найкумедніших весільних традицій із усього світу

Весільні традиції: 10 найбільш дивних весільних обрядів
pixabay.com

Для того, щоб побудувати щасливе сімейне життя, чоловіки та жінки наважуються на найбожевільніші вчинки.

Поделиться:

Весілля – одна із найяскравіших подійВесільний переполох: Якими Кравець, Зеленський, Вітвіцька та Анатоліч були у найкращий день свого життя (фото) у житті. Для того, щоб у молодят була щаслива доля, у багатьох країнах дотримуються своїх традицій.

Інколи для того, аби побудувати власне сімейне життя, чоловіки та жінки наважуються на найбожевільніші вчинки – і все через унікальні весільні обряди, які існують на їх батьківщині.

ЗНАЙОМСТВО З БАТЬКАМИ

У Фіджі наречений зобов'язаний подарувати своєму майбутньому тестеві половинку зуба кита. Такий презент означає високий статус і побажання процвітання майбутнім родичам.

ПЕРЕВІРКА НА МУЖНІСТЬ

За традицією в Кенії чоловік протягом першого місяця після весілля змушений носити жіночий одяг. Місцеві жителі кажуть, що лише таким чином можна відчути всю тяжкість жіночої долі.

Читайте також: 5 найкращих весільних комедій для гарного настрою

ПЕРЕВІРКА ГОСПОДИНІ

Якщо не пройти вирішальний момент сватання у Фінляндії, весілля не буде. За традицією наречена повинна прийти в будинок жениха та прожити там тиждень, виконуючи дрібну домашню роботу (зшити нареченому штани, помити посуд, приготувати сімейну вечерю тощо).

ПОБИТІ ГОРЩИКИ

Напередодні весілля в Німеччині додому до нареченої приходять її друзі і розбивають біля порога тарілки. Кажуть, чим більше буде уламків, тим більше буде щасливих хвилин у подружньому житті.

Читайте також: Гороскоп свекрухи: Який характер у різних знаків зодіаку (тест)

ФІНАНСУВАННЯ ВЕСІЛЛЯ

В'єтнамським молодятам пощастило найбільше – вони гуляють не одне, а зразу два весілля. Перше влаштовують батьки нареченого, інше – нареченої. Дуже важливо, щоб після святкування не виникло запитання, яке з весіль вдалося краще.

РОЗПОДІЛ ОБОВ’ЯЗКІВ

На острові Балі за весільним столом присутні лише жінки. Думаєте, чоловікам заборонено там з'являтися? Ні, просто представники сильної статі відпочивають після того, як самостійно приготували все меню для весільного банкету.

Читайте також: Гороскоп тещі: Який характер у різних знаків зодіаку (тест)

ПРИБОРКАННЯ НОРОВЛИВОЇ

На французькому весіллі наречена в жодному разі не повинна показувати свою радість. Вона має плакати та намагатися втекти, дорогою до церкви. Чим наполегливіше наречена це робитиме, тим кращу славу здобуде. На весільному банкеті молодята не повинні наближатися одне до одного, а поцілунки взагалі неприпустимі.

БАГАТО НЕ БУВАЄ

За традицією нігерійська дівчина повинна погладшати перед весіллям, інакше її повернуть батькам. Вважається, що худим дівчатам в шлюбі щастя не буде.

Дівчина починає готуватися до сімейного життя за рік до весілля – вона проводить 12 місяців в окремому будинку та уникає будь-якої фізичної активності. Тим часом родичі приносять їй калорійну їжу, щоб до церемонії вона набрала якомога більше ваги.

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ

На китайському весіллі тамада, який ні на хвилину не замовкає, керує розрізанням величезного багатоярусного торта. Дуже важливо, щоб десерт різали від низу до верху, адже торт символізує сходи, якими молодята піднімаються до свого щастя.

ВЕСІЛЬНІ ПОДАРУНКИ

Гості фінського весілля повинні назвати молодятам точну суму, яку вони їм дарують. Місцеві жителі особливо ретельно готують подарунки до свята, щоб не було соромно перед подружжям та іншими гостями.

Нагадаємо, що скоро на 1+1 стартує новий комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя». Стрічка розповість про найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля.

У центрі сюжету – вічна проблема взаємин батьків і дітей. За тиждень до весілля головні герої вирішують поїхати до батьків нареченої, яких зіграли українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський.

Нареченому під пильним поглядом батьків доводиться дуже непросто, адже на кожному кроці закоханий хлопець примудряється вскочити в неприємності.