1+1 оголосив народний кастинг на другий сезон Школи

Школа

У вас є шанс стати зіркою популярного серіалу.

Поделиться:

Минулого тижня глядачі україномовної стрічки побачили останні серії першого сезону, який з успіхом пройшов на телеканалі 1+1 та став найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у осінньо-зимовому сезоні за аудиторією 18-54 (Україна). Середня частка показу першого сезону становила 15.5% за аудиторією 18-54 (Україна) та 11.8% – за 18-54 (50К+). Загальне охоплення перших тридцяти серій сягнуло майже 20 мільйонів глядачів, а кожну серію в середньому дивилось близько 2 мільйонів.

Зважаючи на високі рейтинги телеперегляду стрічки та неймовірну популярність акторів, творцями серіалу було прийнято рішення продовжити серіал Школа на другий сезон. Так, нові серії про пригоди улюблених героїв глядачі зможуть побачити уже восени.

«Ми вражені тим, що стала феноменом українського телепростору. Це, мабуть, єдиний серіал на телебаченні, який дивляться і бабусі, і їхні онуки. Він став настільки актуальним через те, що ми вперше відкрито заговорили про життя школярів, про яке всі, навіть їхні батьки, мовчали. Для них Школа стала можливістю знайти спільну мову з рідними та поговорити про те, що їх насправді тривожить. У другому сезоні серіалу ми продовжимо актуалізувати теми, які хвилюють сучасних учнів», - розповідає головний продюсер розважальних проектів телеканалу 1+1 Ольга Слісаренко.

Для пошуку зірок нового сезону серіалу телеканал 1+1 оголосив народний кастинг, взяти участь у якому зможуть всі охочі, заповнивши заявку на кастинг платформі 1+1. Для другого сезону команда проекту продовжить шукати харизматичних людей віком від 16 до 40 років, які на власному досвіді пережили серіальні історії та зіткнулися зі схожими проблемами у житті. Перевагою для участі у кастингу буде вміння впевнено триматись перед камерою, володіння українською мовою, музичними інструментами або інші яскраві захоплення і таланти.

Продюсер серіалу Ольга Слісаренко відкрила деякі таємниці наступного сезону. Так, у нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б. Також у стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б. Глядачі дізнаються, з ким буде Паша, Нікою або Лолою. У цьому трикутнику може з'явитись четверта людина, яка буде заважати героям побудувати щасливі стосунки. Крім того, у другому сезоні стане відомо, чи повернеться Алекс з Америки, та чи зможуть вони з Катею бути разом, як складеться життя у Дарини Петрівни, і чи знайде вона особисте щастя.

Нагадаємо, виробництвом серіалу займається 1+1 Продакшн. Продюсери стрічки - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна та Роман Лукін. Режисери - Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін і Сергій Уманець.

Головні ролі у першому сезоні стрічки виконали Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Альона Курта, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук, Анна Трінчер.

Новости по теме