1+1 оголошує конкурс серед українських учнів до другого сезону Школи

Школа

Українські школярі змагатимуться за випускну фотосесію з акторами серіалу Школа.

Поделиться:

Телеканал 1+1 оголошує всеукраїнський конкурс серед шкіл на найкращий випускний танець під саундтрек серіалу Школа, пісню TDME (Там, де ми є) гурту Антитіла. Переможці отримають у подарунок випускну фотосесію з улюбленими акторами Школи та музикантами гурту. 

Для того, щоб взяти участь у конкурсі необхідно всім класом, школою або компанією друзів виконати танець під саундтрек серіалу Школа. Відео танцю потрібно завантажити до соціальної мережі Інстаграм з хештегом #школавипускний та зібрати найбільшу кількість лайків до 15 травня. Саме цього дня дев’ять відео, які отримають найбільшу кількість голосів, будуть опубліковані на офіційній сторінці та пройдуть ще одне голосування від підписників сторінки. А 24 травня у прямому ефірі на сторінці серіалу в Інстаграм актори та музиканти оберуть переможця, який отримає у подарунок випускну фотосесію для свого класу з улюбленими героями Школи та солістами гурту Антитіла. Переможцем конкурсу може стати тільки випускний клас. 

Нагадаємо, незабаром популярні актори, улюбленці телеглядачів вирушать у всеукраїнський тур, під час якого пройде низка фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Фан-зустрічі відбудуться 9 травня у Луцьку, 10 травня у Рівному, 11 травня у Львові, 12 травня у Івано-Франківську, 13 травня у Тернополі, 14 травня у Хмельницькому, 15 травня у Винниці. Окрім спілкування із зірками серіалу, на відвідувачів чекаютьінтерактивні конкурси. Квитки можна придбати за посиланням.

 

Новости по теме