4 весілля: суші замість баноша і принц на білому коні

4 весілля: суші замість баноша і принц на білому коні

Сьогодні у третьому випуску реаліті-шоу 4 весілля наречені з Ужгорода, Полтави, Миколаєва і Рені боротимуться за весільну подорож до Греції. 

Поделиться:

Цього вівторка телеглядачі каналу 1+1 відвідують 4 весілля в Ужгороді, Полтаві, Миколаєва і Рені стають свідками того, як наречені роблять все можливе, щоб перевершити своїх суперниць в організації заповітного моменту свого життя, і отримати головний приз - "медовий місяць" зі своїм коханим в теплій країні.

Сьогодні 16.02.2016 у 3 випуску 4 весілля 5 сезон наречені з Ужгорода, Полтави, Миколаєва і невеличкого містечка Рені боротимуться за весільну подорож до Греції. Кожна з учасниць впевнена, що її весілля - найкраще, гості - найвеселіші, а сукня - найкрасивіша.

Вперше в історії проекту телеглядачі побачать весілля на Закарпатті, де гостей пригощатимуть не баношем, а суші. Разом з командою шоу вони побувають на весіллі моряка в маленькому прикордонному містечку Рені, де українці, молдавани, росіяни і болгари разом пили молдавське вино, закушували смаженим баранчиком, співали пісні і танцювали до ранку. Команда 4 весіль побувала і на весіллі в Миколаєві, де буде все, як у казці: принц на білому коні, карета і навіть справжнє фаєр-шоу. А ось на весіллі в Полтаві був несподіваний сценарій свята - наречений влаштував заплив у басейні.

Всі сценарії весіль в проекті реальні і є виключно результатом підготовки молодят.

Нагадаємо, що в попередньому випуску шоу 4 весілля. 5 сезон – випуск 2 від 09.02.2016 у Києві, Луцьку, Одесі, Дніпропетровську весільну подорож виграла пара молодят Наталя та Юрій з Луцька. 

Чи сподобаються суші гостям весілля на Закарпатті і чи вдасться принцу осідлати білого коня, телеглядачі дізнаються вже сьогодні о 22.00 на телеканалі 1+1.

Чотири весілля. 5 сезон – випуск 3 від 16.02.2016 - в Ужгороді, Полтаві, Миколаєва і Рені: