4 весілля: Успішний лікар кинув кар'єру у Фінляндії заради учасниці реаліті-шоу 1+1

4 весілля: Успішний лікар кинув кар'єру у Фінляндії заради учасниці реаліті-шоу 1+1

Дивіться новий випуск сьогодні о 22:00 на 1+1

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на телеканалі "1+1" телеглядачі знову стануть свідками зіткнення чотирьох жіночих характерів в найпозитивнішому романтичному реаліті-шоу 4 весілля.

За поїздку в Туніс в умінні організувати незабутнє весілля "боротимуться" пари з Хмельницького, Києва, Полтави та Чернівців.

Цікаво, що дві пари наступного випуску познайомилися в Інтернеті. Їхнім щасливим історіям кохання, які "вилилися" в народження нових сімей, поклало початок просте вітання в соціальній мережі.

Історія кохання полтавчанки Оксани та її нареченого Олександра, весілля яких телеглядачі побачать у наступному випуску проекту, теж бере початок в Інтернеті, хоча знайомі вони були ще з дитинства. Олександр вже 5 років будував успішну кар'єру ветеринара в Європі, працюючи у приватних клініках Фінляндії та Голландії. Молода дівчина теж цікавилася роботою за кордоном і вирішила написати давньому знайомому, у якого вже був такий досвід.

Так просте листування поклало початок великим почуттям. Через два з половиною роки стосунків Олександр зрозумів, що не хоче більше розлучатися з коханою. Він кинув свою роботу в Європі і повернувся до Полтави, щоб бути поруч з Оксаною.

"Я вмовила його переїхати сюди і показала, що в Україні теж можна заробляти гроші і добре жити. Тепер ми разом займаємося бізнесом", - ділитися спогадами учасниця проекту 4 весілля Оксана.

Весілля Оксани та Олександра в Полтаві, де будуть неперевершені українські галушки і видовищне фаєр-шоу в супроводі барабанів, весілля в Чернівцях з італійською кухнею, вишукане весілля в Хмельницькому, де за частування відповідав наречений-шеф-кухар, і "персикове" весілля у Києві, де наречена одягне відразу дві фати, телеглядачі побачать вже сьогодні о 22.00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, що всі охочі взяти участь у проекті 4 весілля можуть заповнити анкету на сайті телеканалу "1+1", адже кастинг шостого сезону найпозитивнішого романтичного реаліті-шоу вже розпочато.