5 історій кохання, які не зупинила навіть смерть

Дивіться надзвичайні стрічки про любов, яка здатна перемогти навіть смерть.

Поделиться:

10 найкращих мультфільмів, які зігрівають серцяНа шляху до особистого щастя закоханим нерідко доводиться долати труднощі та боротися за свою любов. Проте справжнє кохання здатне творити неймовірні речі. Воно не має страху, сумнівів і навіть кінця.

Читайте також: 10 найкращих романтичних фільмів усіх часів.

Обирайте один із фільмів нашої добірки та дивіться, на що здатні головні герої, заради своєї половинки.

«ЖИТТЯ ПІСЛЯ ЖИТТЯ», 2017

У центрі сюжету – історія молодого бізнесмена Сергія Воробйова, який помирає від рук свого друга дитинства і партнера по бізнесу Юрія Мазурова. Потрапляючи на небеса, Сергій благає «диспетчера» небесної канцелярії почекати і повернути його на землю. Адже у світі живих залишилася його кохана Світлана, що носить під серцем їхнього малюка.

Воробйов понад усе хоче захистити її від підлого Мазурова, який задумав новий злочин. Його прохання виконують, однак на землю він повертається в тілі невдахи-самогубця Хорькова. Щоб врятувати кохану, у нього є лише 40 днів.

Дивіться усі серії «Життя після життя» цієї суботи на телеканалі «1+1».

«ПРИВИД», 1990

Красиві та зовсім молоді Демі Мур і Патрік Суейзі грають пару закоханих, на плечі яких лягає важке випробування. Персонаж Суейзі Сем гине, залишаючи дівчину страждати від втрати коханого.

Та якось до жінки приходить в гості ясновидиця, яка стверджує, що спілкується із Семом.

«КУДИ ПРИВОДЯТЬ МРІЇ», 1998

Фантастична мелодрама, що була відзначена премією «Оскар», розповідає історію кохання Кріса та Енні.

Закохана пара жила щасливо та ростила двох дітей. Проте одного дня стається нещастя: їхні діти гинуть у страшній автокатастрофі, через кілька років йде з життя і Кріс.

Енні в розпачі від втрати, проте її коханий усіляко намагається знайти контакт з нею навіть після смерті. Кріс настільки любить свою дружину, що навіть готовий піти заради неї у пекло.  

«МІЖ НЕБОМ І ЗЕМЛЕЮ», 2005

За сюжетом фільму, молодий архітектор Девід після втрати дружини довго шукає собі житло. І коли нарешті він знаходить собі нову квартиру, то несподівано зустрічає там таємничу незнайомку на ім'я Елізабет, яка заявляє, що вона господиня квартири.

Елізабет може проходити крізь стіни, і Девід розуміє, що вона привид, який застряг між небом і землею. Щоб прогнати дух колишньої квартирантки, йому доводиться звертатися за допомогою до священика, чаклуна й екстрасенсів, але і це не рятує його. Тоді чоловік вирішує з'ясувати, ким була ця дівчина, що з нею сталося і чому вона не дає йому спокою.

«P. S. Я КОХАЮ ТЕБЕ», 2007

Холлі та її чоловік жили коханням одне до одного. Однак хвороба забрала життя чоловіка. 

Після його смерті Холлі раптом почала отримувати листи з вказівками. Виявляється, покійний чоловік залишив їй десять послань, які повинні допомогти полегшити біль і почати нове життя. Дотримуючись порад, молода жінка крок за кроком намагається позбутися депресії.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 порадили 7 серіалів про кохання, які можна подивитися за день.