5 найпопулярніших виступів «Голосу країни 7» на Youtube

Голос країни
5 найпопулярніших виступів учасників «Голосу країни 7» на Youtube
1plus1.ua

Багато учасників вже стали зірками Інтернету, набравши мільйони переглядів на Youtube і ставши улюбленцями користувачів.

Поделиться:

Днями в проекті «Голос країни-7» на телеканалі «1+1» стартував один з найбільш драматичних етапів - «вокальні баттли». За результатами першого ефіру визначилися переможці, які продовжать свою участь у проекті, і ті, кому доведеться покинути сцену «Голосу країни-7». Але, незважаючи на результат «вокальних баттлів», багато учасників вже стали зірками Інтернету, набравши мільйони переглядів на Youtube і ставши улюбленцями користувачів.

Найпопулярнішим на Youtube стало відео виступу на сцені «Голосу країни-7» легендарної української співачки Katya Chilly, якої не було на екранах більше 10 років. Босонога артистка, сидячи на підлозі в «позі лотоса» неймовірно потужно виконала авторську пісню «Світлиця», завороживши і з перших нот розвернувши крісла всіх тренерів і потрапивши до команди Тіни Кароль. Виступ учасниці набрав 2,5 мільйона переглядів на Youtube.

Справжній фурор на сцені «Голосу країни» спричинив 33-річний протоієрей Олександр Клименко з міста Березань. На сцені «Голосу країни» отець Олександр виконав пісню Миколи Мозгового «Материнська любов» і розповів, що править службу в селі Недра і у в’язниці, намагаючись і там також давати людям шанс на зміну власного життя. Більше 2 мільйонів користувачів Інтернету переглянули виступ отця Олександра на Youtube.

23-річний Роман Дуда, який працює швейцаром у дорогому готелі, своїм виконанням під гітару пісні Avicii «Wake me up» розвернув крісла Сергія Бабкіна, Джамали і Потапа. Відео виступу Романа одразу ж потрапило в розділ «Тренди» на Youtube, набравши півтора мільйона переглядів.

Зворушила серця і розвернула всі чотири тренерські крісла 30-річна Віра Кекелія - ​​колишня учасниця популярного українського гурту АРМІЯ. Віра кинула успішну музичну кар'єру і пішла з групи, щоб весь свій час присвятити родині і коханому, з яким познайомилася і за якого збиралася заміж. Напередодні весілля виявилося, що наречений співачки, якому вона безмежно довіряла, зловживає алкоголем. Після розриву стосунків у співачки був тривалий період ув'язнення, який перервала участь дівчини в «Голосі країни-7». Виконання пісні «Спи собі сама» Вірою Кекелією на сцені музичного проекту переглянули 1,2 мільйона користувачів Youtube. У минулому епізоді «Голосу країни-7» Віра виграла в «вокальному баттлі», отримавши можливість продовжити участь у проекті.

Однією з найяскравіших учасниць сьомого сезону стала 30-річна Марта Адамчук із Чернівецької області, яка три роки працювала бек-вокалісткою дуету Потап і Настя. Потужне виконання Мартою пісні Ігоря Талькова «Я вернусь» розвернуло всі чотири крісла і набрало 1,2 мільйона переглядів на Youtube.

Крім того, тепер кожен користувач може завантажити пісні у виконанні улюблених учасників вокального проекту «Голос країни-7» з iTunes. 28 пісень, які прозвучали під час «сліпих прослуховуваннях» і змусили зіркових тренерів розвернути свої крісла, тепер доступні за посиланням.

Нагадаємо, ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме