5 порад, як врятуватися від постноворічної депресії

5 порад, як врятуватися від постноворічної депресії
freepik.com

Дізнайтеся, як швидко та легко відновити активний ритм життя.

Поделиться:

Новорічні свята вже позаду, а отже, робочі будні повертаються. Після новорічних свят ми часто почуваємось стомленими та виснаженими. Хочеться завернутися у теплий плед та пити ароматний чай. Повернення до активного способу життя у постноворічний період здається надважким завданням. Як отримати новий заряд енергії, уникнути депресії та прокидатися у гарному настрої - читайте у наших порадах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради психолога: Як врятуватися від зимової депресії

1. Підготуйтесь до першого робочого дня заздалегідь. Підготуйте улюблену сукню та чобітки, придумайте, що їстимете на сніданок та лягайте спати раніше. Слідкуйте, аби ваш сон тривав не менше 8 год. на добу. Таким чином, вранці ви почуватиметесь бадьорими та повними сил. 

2. Не навантажуйте себе робочими справами. Прийшовши в офіс, приберіться на столі та в першу чергу виконайте прості повсякденні доручення. Не поспішайте навантажувати себе великим об'ємом справ. Психологи також радять прикрасити своє робоче місце речами, що подарують вам натхнення та мотивуватимуть досягати нових висот. 

3. Після робочого дня відвідайте затишний заклад. Після завершення усіх робочих справ, відправтесь із колегою на чашку ароматної кави або чаю. Оберіть свій улюблений десерт - і ваш настрій гарантовано підійметься. 

4. Розвивайте нові звички. Новий рік - чудова нагода спробувати щось нове. До прикладу, можна почати бігати вранці або робити спортивні вправи. Така нова звичка наповнить ваш організм енергією, подарує відчуття бадьорості, успішності та щастя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 простих та ефективних вправ для струнких ніг

5. Харчуйтесь правильно. Після новорічних застіль варто приділити увагу своєму раціону харчування. Почніть розвантажувальний період, споживайте більше і пийте більше води. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 корисних продуктів, що збережуть чоловіче здоров'я

6. Придбайте щось нове. Після новорічних свят у магазинах розпочинається зимовий розпродаж. Купіть річ, яку давно хотіли і одягніть її, збираючись на вечерю. Такі маленькі подарунки для себе гарантують гарний настрій. Одягнувши нову сукню, ви почуватимете себе неперевершеною. 

7. Не бійтесь мріяти. Створивши план цілей для Нового року, не хвилюйтеся, якщо не зможете досягнути всього й одразу ж. Радійте своїм найменшим перемогам, цінуйте те, що вже маєте і пам'ятайте, що 2018 тільки розпочався. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як реалізувати плани на Новий рік: 5 простих кроків