5 простих рецептів печива для затишного настрою

Найкращі рецепти смаколиків, які допоможуть створити теплу атмосферу.

Поделиться:

У багатьох уже святковий настрій і приємні передноворічні клопоти. Модниці намагаються швидко схуднути, щоб мати витончений вигляд в улюбленій чорній сукні. Хтось ламає голову, що подарувати коханій на Новий рік. Турботливі господині вирішують, які страви будуть на святковому столі.

У студії «Сніданок з 1+1» улюблені ведучі вчили, як приготувати найрізноманітніші страви. Пропонуємо найкращі рецепти печива, які чудово  доповнять ваше святкове меню і будуть до смаку навіть найвибагливішим гурманам.

ШОКОЛАДНЕ РОЗТРІСКАНЕ ПЕЧИВО

Таке печиво особливо смакуватиме маленьким ласунам. До того ж воно має нетиповий вигляд і не вимагає багато часу для приготування.

Інгредієнти: 150 г борошна, 60 г какао, 200 г цукрової пудри, 5 г розпушувача, 60 г вершкового масла, 2 яйця, півсклянки сметани, дрібка солі. Дивіться відео і готуйте смаколики разом з Валентиною Хамайко.

/iframe>

СИРНЕ ПЕЧИВО З КУНЖУТОМ

Любителям ароматних прянощів чудово смакуватиме хрумке сирне печиво з кунжутом.

Для приготування знадобиться: 100 г борошна, 50 г сиру, 30 г розмарину, жовток 1 яйця, 40 г кунжуту, 100 г вершкового масла, спеції за смаком. Дивіться відео і готуйте хрумку печиво з Русланом Сенічкіним.

Зауважимо, що ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка розповів українцям, що таке спред і як вибрати якісне вершкове масло.

ПІСОЧНЕ ПЕЧИВО

Для тих, хто обожнює смаколики із розсипчастого пісочного тіста, пропонуємо приготувати пісочне печиво. Для цього потрібно: 100 г вершкового масла, 50 г цукрової пудри, 1 жовток, дрібка солі, 130 г борошна.

Смак пісочного печива залежить від масла. Дивіться, як правильно приготувати смаколики та яке масло краще додавати у солодощі.

ІТАЛІЙСЬКЕ ПЕЧИВО «БІСКОТТІ»

Якщо ретельно стежите за фігурою і боїтеся за свята набрати зайві кілограми, сміливо готуйте печиво «Біскотті» із сухофруктами.

Інгредієнти італійського печива дуже прості: 2 яйця, 40 г інжиру, 1 ст. л. какао, 70 г чорносливу, 100 г волоських горіхів, 100 г шоколаду, 100 г борошна, 100 г цукрової пудри. Дивіться відео, як приготувати такі хрумкі ласощі.

ПЕЧИВО З КВАСОЛІ

Якщо не любите солодощі або просто хочете поекспериментувати та здивувати рідних, готуйте печиво із квасолі. Також такі ласощі чудового смакуватимуть навіть вегетаріанцям, оскільки квасоля та гарбузове насіння – смачне джерело рослинного білка.

Інгредієнти: 200 г квасолі, 1 ст. л шафрану, 2 ст. л. оливкової олії, 3 ст. л. гарбузового насіння, 3 ст. л. кукурудзяної крупи, 5 ст. л. кукурудзяного борошна. Спосіб приготування незвичного печива у відео.

Веселих свят у теплому родинному колі.

Нагадаємо, раніше на сайті телеканалу писали про 9 атмосферних фільмів для зимового вечора.