7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана

Як обрати модний одяг з «ефектом» стрункості.

Поделиться:

Український дизайнер Андре Тан презентував , присвячену «пишним та розкішним» жінкам. Обличчям колекції стала переможниця шоу Модель XL Марія Павлюк. 

Тішить, що модні дизайнери все більше попіклуються про те, аби красуні plus size мали стильний, ефектний та жіночний вигляд. Саме час розглянути модні тренди цієї весни та літа детальніше! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий весняний гардероб: 10 необхідних речей

ЧЕРВОНИЙ

Жінки plus size не повинні відмовляти собі в одязі життєрадісних відтінків. Зверніть увагу на модні кольори весняно-літньої палітри 2018-го – жовтий, лавандовий, рожевий та червоний, який вже п’ятий сезон поспіль не здає своїх позицій.

Так, до колекції a.TaN PLUS увійшла сукня апетитного червоного кольору з баскою та спокусливим розрізом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні кольори весни 2018 та з чим їх поєднувати

Пам’ятайте, що сукні для красунь із пишними формами мають бути з легких тканин, адже «важкий» текстиль додає громіздкості.

ТЕМНО-СИНІЙ

Серед модних кольорів – благородний темно-синій.

У нашій колекції представлена темно-синя сукня-туніка, декорована чорним мереживом. Це універсальна річ у гардеробі кожної жінки.

СМУЖКА

Одяг із таким принтом вигідно обирати з кількох причин. По-перше, смужка все ще тримається на модній хвилі. По-друге, смугастий одяг візуально видовжує силует. Важливо, щоб смужка була тонкою та вертикальною. До слова, жінкам plus size варто оминати крупну клітинку та горизонтальні лінії в одязі.

ДЕНІМ

«Пишних та розкішних» дизайнер бачить у джинсовій темно-синій сукні із завищеною лінією талії, з кишенями, контрасними швами та рукавами 3/4 з манжетом, аби рука здавалася «олівцем у склянці».

«Дуже люблю цю сукню, адже вона не лише модна, а й універсальна: її можна вдягнути і на роботу, і на світський захід. Усе залежить від того, якими аксесуарами ви доповните свій образ. Якщо вдягнене гарну прикрасу – це буде варіант для п’ятниці, суботи, неділі», – підказує Андре Тан.

СУКНЯ ІЗ ЗАПАХОМ

«Найбільш універсальна сукня. Вважаю, що вона має бути в шафі кожної жінки. Це інвестиція у ваш гардероб не залежно від того, одяг якого розміру ви носите. А глибокий V-подібний виріз завжди додає стрункості», – запевняє дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати ідеальні джинси для різних типів фігури

КЛАСИКА

Класика актуальна завжди. Мати ефектний вигляд можна у білій сорочці з мереживом на рукавах та чорній спідниці. Знову ж таки, цей образ буде більш святковим, якщо доповнити його вишуканими прикрасами.

ВИШИВКА

Четвертний сезон поспіль вишивка залишається в тренді. Тож дизайнер радить звертати увагу на одяг, оздоблений гарними візерунками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які брюки обрати, щоб стати стрункішою