8 найкращих образів інспектора Фреймут

Ведуча 1+1 має гарне почуття стилю і ніколи не боїться експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом.

Поделиться:

Ведучій «Новий інспектор Фреймут. Міста» навіть у найбільш екстремальних ситуаціяхОльга Фреймут сіла за штурвал гелікоптера вдається завжди мати стильний і витончений вигляд.

Ольга Фреймут полюбляє класичний стиль. Сукні, які підкреслюють усі переваги фігури, туфлі-лодочки, у яких інспектор перевіряє стан українських доріг, стильні білі блузи та дизайнерські пальто – усе це ще одна візитівка зірки 1+1.

Протягом кількох сезонів програми стиль ведучої змінювався, проте одяг Ольги Фреймут завжди відповідав провідним модним тенденціям.

У першому сезоні «Інспектор Фреймут» спеціально для Ольги стилісти пошили класичний тренч пісочного кольору, який підкреслив струнку фігуру зірки 1+1.

Зауважимо, що у «Новий інспектор Фреймут. Міста» ведуча була вбрана в елегантне кремове пальто, яке підкреслює її тендітні плечі. Пальто створила команда стилю 1+1Стиліст каналу «1+1» розповіла, як створювались образи Ольги Фреймут для першої фотосесії після вагітності спеціально для зйомок проекту.

У кожному випуску програми Ольга Фреймут демонструвала бездоганний смак. Ведуча 1+1 зазвичай шиє сукні на замовлення, а також активно підтримує українські бренди.

За словами головного стиліста каналу 1+1 Ольги Слонь, Ольга Фреймут – палка прихильниця Коко Шанель. Саме тому ведуча 1+1 полюбляє чорні маленькі сукні.

Вони дуже личить ведучій і підкреслюють витонченість її фігури, – каже стиліст.

5 стильних і чуттєвих фото Джамали з нової фотосесіїВедуча 1+1 не боїться експериментів і варіює образи від сексуальної шкіряної сукні до ніжного плаття в горошок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут вперше розповіла, як познайомилася з батьком свого сина

Ольга Фреймут – одна з небагатьох ведучих на українському телебаченні, якій притаманне внутрішнє відчуття елегантності. Зірка добре знає, що їй пасує, і часто бере активну участь у виборі речей для зйомок. Її образи завжди дуже вишукані.

Дивіться «Новий інспектор Фреймут. Міста» вже з листопада на 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут показала ексклюзивне фото зі свого весілля.