«Я сама собі продюсер» — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

Голос країни

Учасниця Голосу країни, яка розвернула усі чотири крісла, відповіла на запитання 1plus1.ua​

Поделиться:

Виступ співачки-трансгендера Зіанджи — екс-Бориса Апреля — спричинив справжній фурор серед тренерів та активне обговорення у соціальних мережах. За декілька днів її відео набрало та посіло перше у трендах.

— Ви прокинулися зранку після ефіру Голосу країни. Яке перше повідомлення отримали?

Перше повідомлення було від колишньої коханої людини. Він привітав мене, сказав, що, як і раніше, виглядаю шикарно, і запросив на побачення (усміхається). Загалом, на наступний ранок в голові у мене була лише одна думка: «Як же я не хочу, щоб мене знову впізнавали на вулиці!» Я так звикла зливатися з натовпом!» Доведеться знову надягати сонячні оверсайз окуляри і величезні шарфи, які максимально закривають обличчя.

— Обговорення викликали не тільки ваш вокал і виконання, але й ваша особиста історія. Ви хочете, щоб вас сприймали і оцінювали тільки за творчість? Чи для вас важливо розпочати у суспільстві дискусію? 

Г​олос країни — це вокальне шоу, і нехай мене оцінюють за спів, а не манеру поведінки, — Зіанджа

Якби тренерам не сподобалося як я співаю, вони б не повернулись до мене. У проекті у мене немає ніяких привілеїв, ми з учасниками на одному рівні. Єдине, що нас відрізняє від один одного це те, що я не співала більше 7 років! Але я готова працювати над собою і підвищувати планку.

— Що для вас участь у Голосі країни?

Для мене участь у найбільшому вокальному шоу країни — це можливість показати, що такі люди, як я, теж гідні любові і поваги. Я хочу, щоб вони перестали ховатися і почали ділитися своїм талантом з миром! 

Ми на шляху до більш толерантного суспільства!, — Зіанджа

— Що змінилося в Україні, поки ви жили у Америці?

Де я б не знаходилася, я завжди стежила за подіями, які відбувалися в Україні. Це моя Батьківщина, і я пишаюся бути українкою. Перші зміни, які я помітила: стало більше якісної української мови, на вулицях, радіо, ТБ. З'явилося більше європейських закладів, більше молодих хлопців і дівчат, які стильно вдягаються.

— А як ви формували власний стиль? Ви обирайте речі на власний смак чи у вас є помічники?

У мене нестандартна фігура — дуже високий зріст. Мені складно дібрати собі речі в бутиках, тому шию все на замовлення.

— Ви вважаєте себе артистом «у пошуку» чи у вас є сформоване музичне  бачення себе? У якому жанрі вам хочется розвиватися?

На даному етапі мого життя — я сама собі продюсер, і чітко бачу, куди мені потрібно рухатися в музичному плані. На проекті ми, учасники, співаємо всіма улюблені хіти. І тому ми можемо експериментувати і шукати себе. У вільний від зйомок час я перебуваю в студії звукозапису, де створюю нові звуки і тексти. Готую свій перший англомовний сингл.​

Новости по теме