Як правильно носити речі великих розмірів, щоб мати стильний вигляд

Дизайнер порадив, з чим можна поєднувати одяг оверсайз жінкам після 40.

Поделиться:

Весна-літо 2017: Які кольори модні в цьому сезоніУ програмі «Сніданок. Вихідний» дизайнер Андре Тан розповів про особливості одягу оверсайз та порадив, з чим його варто поєднувати жінкам старшого віку.

Оверсайз – це термін, який використовують у моді, щоб позначити речі вільною крою, які на кілька розмірів більше за звичайний. Подібний одяг став дуже популярним серед модниць в останнє десятиріччя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити кардиган: 3 стильних образи

До так званих речей великих розмірів жінки ставляться по-різному. Деякі з них бояться мати мішкуватий вигляд, особливо жінки після 40. Інші вважають, що такий образ створить нежіночний вигляд, а щоб носити такі речі потрібно бути стрункою та високою.

Щоб одяг оверсайз зміг підкреслити переваги вашої фігури та приховати недоліки, потрібно знати, з чим їх варто поєднувати.

БЛУЗИ ОВЕРСАЙЗ

Сорочки та блузки оверсайз можуть візуально збільшити ріст жінки. Його потрібно поєднувати з V-подібним вирізом, за допомогою чого складається враження витягнутого силуету.

Якщо до такого образу додати тонкий пояс, то таким чином можна вдало підкреслити талію. Більш того візуально вона буде здаватися набагато тоншою, ніж вона є, - переконує Андре Тан.

Читайте також: 3 поради, як вибрати ідеальне пальто на весну

ПАЛЬТА ОВЕРСАЙЗ

У пальтах великих розмірів жінки зазвичай здаються набагато стрункішими.

Варто врахувати, що жінкам, у яких коротка або масивна шия не рекомендується одягати вбрання великих розмірів, - підкреслює дизайнер.

СУКНІ-ПАЛЬТА ОВЕРСАЙЗ

Сукні-пальта стали модною тенденцією цього сезону. Такі сукні дуже вдало можна поєднувати зі штанами чи шортами. Його можна розстібнути і носити у вигляді накидки

Завдяки такому пальто можна приховати недоліки фігури, - зауважує експерт.

Нагадаємо, не так давно експерт порадив розповів 5 правил, які допоможуть підготувати гардероб до весни.